Eerste steenlegging Meesterlaan

5 mei 2017
Afbeelding Eerste steenlegging Meesterlaan

Datum: 05-05-2017

Het starten van het metselwerk in nieuwbouwproject Meesterlaan te Leerdam werd afgelopen woensdag 3 mei feestelijk gevierd. Onder toeziend oog van alle aanwezigen, metselden wethouder Teus Meijdam van de gemeente Leerdam, directeur Jan Dekker van ABB Bouwgroep en de kopers van de nieuw te bouwen woningen zelf de eerste stenen. Na deze feestelijke handeling was er tijd voor een hapje en drankje. Ook maakten de kopers nader kennis met elkaar.

Bouw van start
Op dinsdag 28 februari 2017 startten de heiwerkzaamheden voor de woningen. Dankzij de goede weersomstandigheden kon er goed worden doorgewerkt en werden kort daarna de funderingen gelegd. Nog geen maand nadat de heiwerkzaamheden zijn gestart, werden de eerste casco’s al geplaatst. Inmiddels staan alle casco’s en nu zijn dus ook zelfs de eerste gevelstenen gelegd.

ABB Bouwgroep, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de bouw van de woningen, is blij dat de bouw is gestart en zo voorspoedig verloopt. “Het is prettig om een koper te kunnen melden dat de gekochte woning ook daadwerkelijk gebouwd wordt.” En wat gaat dat bouwen snel. “De goede weersomstandigheden zorgen ervoor dat we gelijk goed kunnen doorpakken. Als het zo blijft dan verwachten we dat de eerste woningen al in september opgeleverd kunnen worden.”, aldus Rianne van Vianen, verkoopmanager van project Meesterlaan.

Plan Meesterlaan
De 15 eengezinswoningen worden gerealiseerd op loopafstand van het centrum van Leerdam. Hier kunt u heerlijk wonen, met alle gemakken in de directe omgeving. Bent u ook geïnteresseerd in een woning op deze geweldige locatie? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website meesterlaan.nl of kan opgevraagd worden bij Van der Brugge Makelaardij via 0183 – 63 50 11.

Afbeelding Eerste steenlegging Meesterlaan

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven