Eerste sleutels Landrijk 10 uitgereikt

3 mei 2021
Afbeelding Eerste sleutels Landrijk 10 uitgereikt

Datum: 03-03-2021

De eerste bewoners van het project Landrijk 10 in Pijnacker ontvangen  sleutel van hun nieuwe woning

De eerste woning van nieuwbouwproject Landrijk 10 te Pijnacker is opgeleverd. Woensdag 28 april, kregen de heer Kamphuis en mevrouw Dirven als eerste kopers, de sleutel overhandigd. Nog geen 7 maanden nadat gestart is met de heiwerkzaamheden zijn de eerste woningen gereed.

Leen Visser, uitvoerder bij ABB, overhandigde op gepaste afstand de sleutel aan de bewoners. Nu de kopers de sleutel hebben ontvangen maken de werknemers van ABB plaats voor vrienden en familie. Zij kunnen de komende weken aan de slag met het inrichten van de nieuwe woning.

De grote belangstelling en het enthousiasme voor deze woningen is eenvoudig te verklaren: de ligging is uniek, de locatie is omringd door groen en ligt op steenworp afstand van het centrum. Je bent eveneens binnen no-time in bijvoorbeeld het bruisende Rotterdam of Den Haag. De bijzondere omgeving biedt talloze recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, hardlopen of lekker wandelen. Daarnaast zijn de woningen stijlvol, zijn ze van alle gemakken voorzien en bieden ze veel ruimte. Wonen in Ackerswoude betekent ruim, comfortabel en eigentijds wonen.

Vervolgfases
Ackerswoude ontwikkelt zich de komende jaren verder. Onlangs zijn de laatste fasen Landrijk 17 en Landrijk 18 in verkoop gegaan, in deze twee fasen staan momenteel alle woningen onder optie en zijn de eerste contracten al getekend, u kunt zich als reserve inchrijven voor dit project bij onze makelaars. In Landrijk 16 (chalet stijl) aan de zuidrand van Ackerswoude is slechts nog 1 woning beschikbaar.

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.ackerswoude.nl of kan opgevraagd worden bij Ruseler makelaars via 015 – 369 81 24, WVK makelaardij via 015 – 310 99 48 en bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Eerste sleutels Landrijk 10 uitgereikt

Meer nieuws

Nieuws
8 februari 2024

ABB is Beste Bouwer 2023!

Nieuws
24 januari 2024

Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

Nieuws
21 december 2023

Feestelijke afsluiting van 2023