Eerste overeenkomsten De Kreek ondertekend

18 december 2018
Afbeelding Eerste overeenkomsten De Kreek ondertekend

Datum: 18 december 2018

EERSTE OVEREENKOMSTEN NIEUWBOUWPROJECT DE KREEK ONDERTEKEND

Afgelopen weken stond de agenda van het verkoopteam van De Kreek vol met afspraken met optanten. Tijdens deze afspraken zijn alle mogelijkheden besproken en ontvangen de potentiele kopers uitgebreide documentatie mee zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen. De eerste kopers hebben deze beslissing inmiddels genomen. We zijn zeer verheugd dat de eerste koop- en aannemingsovereenkomsten zijn getekend en dat de komende periode de agenda’s wederom vol staan met tekenafspraken. Onder andere familie De Kok koos voor een woning in De Kreek, waar zij al ruim voor de start verkoop interesse in toonde. De ontwikkeling en realisatie is in handen van ABB Bouwgroep. De woningen worden verkocht door Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars en Noordam Makelaardij.

De belangstelling op de start verkoop was groot. Evenals het aantal inschrijvingen voor de woningen. Familie De Kok was één van de gelukkigen die een woning toegewezen kreeg. Zij kreeg zelfs de woning van haar eerste keus toebedeeld.

Plan De Kreek
Het gedifferentieerde plan De Kreek is opgedeeld in drie fasen, waarvan de eerste fase nu in verkoop is. Geïnteresseerden kunnen kiezen voor een vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoning of rijwoning. Er is nog meer te kiezen: door de speelse verkaveling kan men een locatie kiezen die ze het meest aanspreekt en sommige woningen hebben door de ligging aan De Kreek een entree via een gedeelde brug. Bovendien zijn er drie architectuurstijlen, waardoor ook daar nog een keuze in te maken is. Kopers kunnen de woningen verder personaliseren met ruwbouwopties, zoals een achteruitbouw of dakkapel. Alle woningen zijn gasloos en hebben een energieprestatie coëfficiënt van 0.

De Kreek is trouwens niet zomaar een wijk, het is namelijk de eerste Cittaslow wijk van Nederland. Dit betekent dat in het stedenbouwkundig plan de kwaliteit van leefomgeving heel belangrijk is. Het robuuste landschap heeft het karakter van de natuurlijke kreken in Midden-Delfland en biedt volwassenen de ruimte voor ontspanning en sportiviteit. Voor de kinderen zijn er natuurlijke speeltuinen en voldoende ruimte om te spelen. De Kreek wordt een waterneutrale woonwijk. Dit wil zeggen dat het zichtbaar voorziet in de eigen waterberging.

Den Hoorn is een aantrekkelijke woonplaats met volop voorzieningen, zoals winkels, scholen en restaurants. Den Hoorn heeft een goede aansluiting met de A4 en is op fietsafstand gelegen van (het centrum van) Delft.

Planning
Naar verwachting start de bouw van de eerste fase in het tweede kwartaal van 2019. De bouwtijd is een klein jaar. Overigens zijn de bouwrijpwerkzaamheden al gestart.

Geïnteresseerden maken nog kans
Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in De Kreek. Benieuwd welke woningen nog niet verkocht zijn? De beschikbaarheid, brochure en prijslijst staan op www.dekreek-denhoorn.nl. Heeft u interesse in een woning in De Kreek? Neem dan contact op met Noordam Makelaardij via 0174-528828 of Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars via 015-2125288.

Website De Kreek

Afbeelding Eerste overeenkomsten De Kreek ondertekend

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop