Eerste overeenkomst Lievenshof

23 augustus 2021
Afbeelding Eerste overeenkomst Lievenshof

Datum: 03-08-2021

Eerste overeenkomst Lievenshof in Oud-Beijerland getekend

Maandag 2 augustus is de eerste koop-/aannemingsovereenkomst voor Lievenshof te Oud-Beijerland ondertekend. De komende weken worden meerdere handtekeningen gezet. De verkoop van het nieuwbouwplan Lievenshof kent een voorspoedige start, alle bouwnummers staan onder optie en zijn er al vele tekenafspraken gemaakt. De eerste overeenkomst van Lievenshof is getekend door de heer van den Heuvel en mevrouw Becht.

Lievenshof
Nieuwbouwproject Lievenshof bestaat in totaal uit 54 grondgebonden woningen verdeeld over diverse woningtypen. Zo worden er 36 ruime koopwoningen gerealiseerd bestaande uit eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen én een halfvrijstaande villa. Daarnaast worden er 18 vrije sector huurwoningen gerealiseerd. De woningen variëren in uitstraling, woonoppervlakte en kaveloppervlakte. Het woonoppervlakte va de woningen varieert van circa 129 m² tot circa 173m².

Omdat smaken en levensstijlen verschillen, zijn de woningen flexibel in te delen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Denk aan een uitbouw, dakkapel, etc.

Bewoners zullen zich snel thuis voelen in de ruime woningen, op een unieke locatie. De woningen voldoen bovendien aan de meest recente eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook aan het einde van de maand een lagere energierekening op!

Meer weten?
Meer informatie over het plan is te vinden op deze website of kan opgevraagd worden bij NVM Makelaar Groote Waard te Oud-Beijerland via 0186 – 666 911.

Projectwebsite LievenshofAfbeelding Eerste overeenkomst Lievenshof

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop