Eerste overeenkomst Ankerplaats

12 november 2018
Afbeelding Eerste overeenkomst Ankerplaats

Datum: 12 november 2018

EERSTE OVEREENKOMST DE ANKERPLAATS ONDERTEKEND

De kop is eraf ! De állereerste koop-/aannemingsovereenkomst voor het gloednieuwe woningbouwproject in Zwartewaal is ondertekend. En dat slechts enkele weken na de start verkoop. Vincent en Angelique hebben gekozen voor de ruime rijwoning van project De Ankerplaats. Ontwikkeling en realisatie is in handen van ABB Bouwgroep. De woningen worden verkocht door Van Ravens Makelaardij.

Veel belangstelling
De druk bezochte start verkoop zorgde voor gezonde spanning bij de geïnteresseerden met betrekking tot de kans op toewijzing. En terecht! In grote getalen schreef men zich in voor één of meerdere woningen. Er heeft daarom een notariële loting plaatsgevonden om de woningen goed te kunnen verdelen. Vincent en Angelique waren 1 van de gelukkigen! Inmiddels zijn alle woningen onder optie en zijn er ook al diverse andere tekenafspraken ingepland.

Plan De Ankerplaats
In het gedifferentieerde plan is plaats voor twee-onder-een-kapwoningen met een grote aangebouwde berging plus eigen parkeerplaats, drielaagse rijwoningen en tweelaagse rijwoningen. Deze laatste variant is een unieke woning met een bad- en slaapkamer op de begane grond. De woningen hebben standaard een ruime tuin, grote vertrekken en kennen bovendien veel mogelijkheden om de woningen naar eigen behoefte af te stemmen. Denk aan een achteruitbouw, erker of dubbele openslaande deuren. Zwartewaal is een aantrekkelijke woonplaats met goede voorzieningen en een groene omgeving. Bovendien ligt de vestingstad Brielle op slechts een paar minuten rijden. Naar verwachting start de bouw in het tweede kwartaal van 2019. De woningen worden dan eind 2019 / begin 2020 opgeleverd. Overigens starten de bouwrijpwerkzaamheden al begin 2019.

Website Ankerplaats

Afbeelding Eerste overeenkomst Ankerplaats

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop