Eerste koopovereenkomst Burgemeester Winklerplein Sliedrecht

10 september 2015
Afbeelding Eerste koopovereenkomst Burgemeester Winklerplein Sliedrecht

Datum: 10-09-2015

Ondernemer Van Tilburg en Windroos Bouwgroep, waarin diverse ontwikkelaars en bouwers uit Sliedrecht hun krachten gebundeld hebben, tekenden op donderdag 10 september de koopovereenkomst voor het nieuwe onderkomen voor de slagerij. Het te realiseren gebouw, Zuiderbreedte genaamd, bestaat uit een commerciële plint met daarboven 4 riante stadswoningen, centraal gelegen in het centrum van Sliedrecht. De bouwwerkzaamheden starten eind dit jaar. Met het aanvangen van de bouw wordt een begin gemaakt aan de vernieuwing van het gehele Burgemeester Winklerplein.

Slagerij Van Tilburg vestigt zich op een unieke zichtlocatie in het centrum van Sliedrecht, tegenover een supermarkt en een ruim winkelplein met voldoende parkeergelegenheid. Voor de overige commerciële ruimten binnen het gebouw wordt nog onderhandeld met andere winkeliers. Gebouw Zuiderbreedte biedt ondernemers ruime mogelijkheden in een nieuw en modern pand en is bovendien erg goed bereikbaar. Er zijn nog diverse stadswoningen, boven de commerciële plint, beschikbaar. Deze woningen zijn van alle gemakken voorzien en hebben bovendien een heerlijk dakterras op de zon georiënteerd.

Centrumontwikkeling

Met de overeenkomst is een volgende stap gezet in de transformatie van het Burgemeester Winklerplein tot een volwaardig winkel- en woongebied waarmee Sliedrecht weer tientallen jaren vooruit kan. De Windroos Bouwgroep verwacht eind 2016 het complex op te leveren waarmee de eerste contouren van het nieuwe plein zichtbaar worden. Het totale centrumplan omvat vier verschillende bouwdelen met appartementen, zorg- en stadswoningen en commerciële ruimten. Het plein wordt opnieuw ingericht met een centraal parkeer- en evenementenplein. De overige bouwdelen en de inrichting van het Burgemeester Winklerplein volgen in de jaren 2016 tot en met 2019.

Gebouw Zuiderbreedte

Zuiderbreedte is het gebouw aan de zuidzijde van de Rembrandtlaan, met prachtig uitzicht op het plein. Het gebouw bestaat uit circa 350 m² commerciële ruimte op de begane grond met daarboven 4 eengezinswoningen met ieder een eigen riante daktuin. De woningen zijn flexibel in te delen en aan te passen aan de vraag van de individuele kopers. Het nieuwe Burgemeester Winklerplein wordt een plek om te wonen, winkelen, spelen en te ontmoeten.

Slagerij van Tilburg

Slagerij van Tilburg en Windroos Bouwgroep bereiden zich momenteel voor op de start bouw dit jaar. Met deze ontwikkelingen wordt er feitelijk aangevangen met de realisatie van het centrumplan. Slagerij Van Tilburg combineert een moderne slagerij met de kwaliteit van vroeger. De populaire slagerij heeft veel trouwe klanten en kijkt uit naar het nieuwe pand. “Deze ideale nieuwe locatie hebben we gevonden in gebouw Zuiderbreedte, een schitterende zichtlocatie. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt en we hopen weer jaren vooruit te kunnen”, aldus dhr. Van Tilburg van Slagerij Van Tilburg.

Meer informatie

De combinatie van een optimale bereikbaarheid, een goed voorzieningenniveau, een uitstekende en duurzame bouwkwaliteit en een sterk imago maken gebouw Zuiderbreedte zowel voor ondernemers als voor bewoners interessant.

Meer informatie is te vinden op de website www.windroos-sliedrecht.nl. Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met Alblasserwaard Makelaars via 0184 – 670733, of met ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Eerste koopovereenkomst Burgemeester Winklerplein Sliedrecht

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop