Eerste fase Ostadehof uitverkocht! Alle huizen Fase 2 onder optie

1 juli 2024
Afbeelding Eerste fase Ostadehof uitverkocht! Alle huizen Fase 2 onder optie

We zijn overweldigd door het succes van nieuwbouwproject Ostadehof op Rozenburg. De belangstelling voor beide fasen was al direct bij de start verkoop groot. Inmiddels zijn alle huizen in Fase 1 verkocht en hebben we ook de eerste kopers in Fase 2 kunnen verwelkomen!

Op de voormalige sauna- en zwembadlocatie aan de Rivierenlaan op Rozenburg gaat ABB 44 rijwoningen bouwen. In het openbaar gebied worden 80 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. De eerste fase met 22 rijwoningen is nu volledig uitverkocht. De tweede fase, met eveneens 22 rijwoningen, is sinds 3 juni jl. in verkoop. Belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden voor deze laatste fase.

 

Kopers stellen zelf hun huis samen

ABB heeft de huizen, samen met Kampman Architecten en de gemeente Rotterdam, een divers uiterlijk gegeven. De rijwoningen worden uitgevoerd in twee kleuren metselwerk. De vaste bloembakken, gedetailleerde huisnummers, nestkasten en gevelbeplanting maken het beeld compleet.

Daarnaast hebben de kopers van Fase 1 bij het tekenen van hun koop-/aannemingsovereenkomst gekozen voor de door hen gewenste ruwbouwopties. Daar waar de één kiest voor een uitbouw van 2,4 meter, vindt een andere koper de standaard woning al groot genoeg. Kopers kunnen ook kiezen voor een andere achterpui (dubbele deuren of schuifpui), een extra slaapkamer op zolder, dakramen, dakkapel… De keuze is reuze!

Door de gekozen ruwbouwopties wordt het beeld straks nog diverser. Kopers hebben hiermee hun nieuwe huis af kunnen stemmen op hun eigen wensen en gezinssamenstelling. ABB kijkt ernaar uit om de huizen te gaan bouwen!

 

Fase 2

In Fase 2 zijn nu de eerste koop-/aannemingsovereenkomsten getekend. Voor de andere huizen staan de gesprekken gepland. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden. Mocht een kandidaat er namelijk voor kiezen de woning niet aan te kopen, dan wordt er een kandidaat van de reservelijst gebeld.

Bekijk de beschikbaarheid, verkoopdocumentatie en andere informatie op de website van Ostadehof: www.ostadehof.nl.

 

Afbeelding Eerste fase Ostadehof uitverkocht! Alle huizen Fase 2 onder optie

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven