Duurzaam nieuwbouwproject Rozenburg in verkoop

5 november 2015
Afbeelding Duurzaam nieuwbouwproject Rozenburg in verkoop

Datum: 05-11-2015

Energiezuinige woningen zorgen voor hoog wooncomfort en garanties voor de toekomst

Op donderdag 12 november gaat ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep in verkoop met de tweede fase van nieuwbouwproject Wilgentuinen. Deze vervolgfase kent energievriendelijke woningen die gelegen zijn in een prachtige groene wijk van Rozenburg. In dans- en partycentrum Double Feet kunnen geïnteresseerden van 18:30 uur tot 20:00 uur kennismaken met het duurzame project dat bestaat uit 1 vrijstaande energie nul woning en 10 twee-onder-een-kap energie nul woningen.

Het project Wilgentuinen

De woningen zijn allen ruim van opzet en voorzien van een dorpse, gedetailleerde architectuur met een prachtige uitstraling. De woningen sluiten naadloos aan bij de eerder gerealiseerde woningen uit fase 1. Door de eilandachtige opzet grenzen alle woningen aan het water en bieden zij veel privacy. De woningen zijn bovendien voorzien van alle gemakken, waaronder standaard vloerverwarming op alle verdiepingen.

Bijzonder duurzame nieuwbouw

Naast bovengenoemde kenmerken maakt nog een bijzonder aspect de woningen van Wilgentuinen anders dan de standaard (nieuwbouw)woning. Alle woningen hebben namelijk een EPC waarde van nul (energielabel A) en voldoen hiermee al aan de bouwbesluit eisen van 2020. Hiermee zijn bewoners voorbereid op de toekomst en ervaren een hoger wooncomfort.

Energie nul wil zeggen dat bewoners een garantie van 25 jaar krijgen waarin de ‘vaste’ installatie (temperatuur en ventilatie) nul energie verbruikt. De woningen zijn bovendien zeer goed geïsoleerd en hebben een hoge luchtdichtheid waardoor de woningen weinig warmte verliezen. Door diverse technieken wordt er energie gewonnen uit duurzame bronnen en gerecycled uit restenergie. De combinatie van een goede isolatie en duurzame, zelf opgewekte energie leidt tot minder toevoer van energie. Hierdoor zijn kopers voorbereidt op de toekomst en niet meer afhankelijk van toekomstige prijsstijgingen van gas.

Meer informatie

Meer informatie over het plan en de start verkoop is te vinden op de website www.wilgentuinen.nl of kan opgevraagd worden bij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495, Rieke Makelaars uit Rozenburg via 0181 219 339 en Ooms Makelaars uit Hellevoetsluis via 0181 321 849.

Afbeelding Duurzaam nieuwbouwproject Rozenburg in verkoop

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz