Drukte start verkoop Haags Buiten

3 december 2018
Afbeelding Drukte start verkoop Haags Buiten

Datum: 1 december 2018

GROTE DRUKTE BIJ START VERKOOP HAAGS BUITEN

Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is op dinsdagavond 27 november jl. gestart met de verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Haags Buiten. De eerste fase bestaat uit 44 woningen, uitgevoerd in drie typen. In totaal kent het plan circa 270 woningen. De belangstelling voor dit project is groot, de start verkoop is erg goed bezocht!

In restaurant Barn 47 kon kennis gemaakt worden met het project. Er kwamen in totaal ruim 400 geïnteresseerden naar de start verkoop. Jan Dekker, directeur ABB Ontwikkeling: “Gezien de vele aanmeldingen voor de start verkoop en de druk bezochte stand tijdens de Woonbeurs Den Haag hadden we een grote drukte verwacht. Maar de daadwerkelijke opkomst overtrof onze verwachtingen. Veel geïnteresseerden zijn op zoek naar een woning in Den Haag en we zijn blij dat we een grote woonwijk kunnen toevoegen aan Den Haag.”

Kopers kunnen hun eigen woning samenstellen
Men was verrast over de complete en hoogwaardige afwerking en de vele mogelijkheden tot het afstemmen van de woning naar eigen wens. Kopers kunnen kiezen voor meerdere op- en aanbouwen, diverse plattegrondindelingen en vele andere opties. Alle keuzemogelijkheden worden handig en overzichtelijk gepresenteerd in een woningconfigurator op: www.haagsbuiten.nl/stelsamen.

Samenwerking met lokale partijen
Voor dit project is gezocht naar een samenwerking met lokale partijen. “Zo zijn wij een samenwerking aangegaan met een tweetal plaatselijke makelaars Borgdorff Makelaars en Schieland Borsboom Makelaars, Winkelcentrum Hoge Veld, Tuinarchitect House of Green en de plaatselijke Karwei. Wij zijn van mening dat deze nieuwe woonwijk een aanwinst is voor Den Haag met in het bijzonder Wateringse Veld en we betrekken plaatselijke partijen hier graag bij.” zo vertelt Jan Dekker.

Website Haags Buiten

Afbeelding Drukte start verkoop Haags Buiten

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven