Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw

2 juni 2023
Afbeelding Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw

Datum: 02-06-2023

Binnenkijken in een huis in de steigers en activiteit voor de kinderen

Overweeg je een carrière in de bouw, ben je geïnteresseerd in een van onze projecten of wil je de bouwplaats gewoon eens vanaf de andere kant van de hekken bekijken? Zaterdag 17 juni kan het! Tijdens de Dag van de Bouw opent ABB Bouwgroep twee van haar bouwplaatsen: Amstelwijck Park in Dordrecht en Stella Nova in Spijkenisse. Neem een kijkje in een huis in aanbouw en laat je inspireren door de (nieuw)bouw!

De Dag van de Bouw is aan de ene kant in het leven geroepen om jongeren te enthousiasmeren voor deze mooie branche. Aan de andere kant is het voor iedereen een unieke kans om diverse nieuwbouwwijken al tijdens het bouwproces te bewonderen. Daarom stelt ABB twee van haar bouwplaatsen open. Onze bouwmensen vertellen graag over het mooie vak en het verkoopteam de verkoopmanagers weten alle details over de projecten en beschikbare huizen. Kom je ook langs?

Amstelwijck Park – Laan van Londen 1800, Dordrecht: Amstelwijck Park aan de Laan van Londen 1800 in Dordrecht is van 10.00 tot 12.00 open . We ontvangen je met een gratis kop koffie van de barista. Neem vervolgens een kijkje in een van de twee huizen in aanbouw en stel al je vragen aan het bouwteam.

 

Kinderactiviteit

De volgende generatie bouwers is ook van harte welkom op de bouwplaats in Dordrecht! De kinderen kunnen creatief aan de slag met een vogelhuisje in ons informatiecentrum. Daar is ook van alles te leren over het duurzame nieuwbouwproject.

Kom je uit de buurt? Pak dan lekker de fiets! Dit is wel zo gezond en goed voor het milieu, wat helemaal in lijn is met deze groene woonwijk. Natuurlijk is er ook voldoende parkeergelegenheid. Vanwege de veiligheid is het dragen van stevige schoenen verplicht.

 

Stella Nova – Spijkenisse: Benieuwd hoe de oude wijk Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse wordt herontwikkeld naar de nieuwbouwwijk Stella Nova? Voor één dag stellen we één huis open voor geïnteresseerden. Ervaar de ruimte en laat je informeren over fase 3 die in het najaar in de verkoop gaat en de verschillende type huizen die worden aangeboden.

Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 aan de Planetenlaan in Spijkenisse. Ook hier krijg je bij aankomst een lekker kopje koffie van de barista. Trek wel stevige schoenen aan en het dragen van een bouwhelm is verplicht. Deze krijg je natuurlijk van ons te leen. Parkeren kan in de omliggende straten.

 

Meer over Amstelwijck Park    Meer over Stella Nova   Meer over Dag van de Bouw

 

Afbeelding Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw

Meer nieuws

Nieuws
28 maart 2024
28 maart 2024

Feestelijke start bouw De Houve

Nieuws
21 maart 2024
21 maart 2024

ABB tekent voor Oranjetuin Dordrecht

Nieuws
4 maart 2024
4 maart 2024

Ook Stella Nova 3 zeer gewild