Collega’s gezocht!

18 december 2019
Afbeelding Collega’s gezocht!

Datum: 18 december 2019

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen. Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Diversiteit
Al meer dan 50 jaar doen we op een slagvaardige wijze waar we goed in zijn: ontwikkelen en bouwen. Van conceptwoningen tot grootschalige gebiedsontwikkelingen en van renovaties tot transformaties. Ga op deze website naar ‘expertises‘ en ‘projecten‘ om een indruk te krijgen van wat voor prachtige werken ABB zoal ontwikkelt en realiseert.

Groei
Wegens groei van onze organisatie zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Enthousiast over ABB? Klik dan op onderstaande link om onze actuele vacatures te bekijken. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Openstaande vacaturesAfbeelding Collega’s gezocht!

Meer nieuws

Nieuws
8 februari 2024

ABB is Beste Bouwer 2023!

Nieuws
24 januari 2024

Bouw nieuwe fase Amstelwijck Park van start

Nieuws
21 december 2023

Feestelijke afsluiting van 2023