Bouw laatste fasen Nieuw Koningsduin van start

5 december 2016
Afbeelding Bouw laatste fasen Nieuw Koningsduin van start

Datum: 05-12-2016

De bouw van de laatste fasen van nieuwbouwplan Nieuw Koningsduin is van start gegaan. Op landgoed Duin en Bosch in Bakkum ontwikkelde en realiseerde ABB Bouwgroep al eerder 140 woningen. Nu worden door ABB de laatste 3 fasen, bestaand uit 68 bouwnummers gerealiseerd. Iedere fase heeft een gevarieerd aanbod met onder andere rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, semibungalows, vrijstaande villa’s en kavels voor zelfbouw. Met de start bouw van de laatste fases wordt het project afgerond. Naar verwachting worden de laatste woningen, met uitzondering van de bouwkavels, in het vierde kwartaal van 2017 opgeleverd.

ABB vierde samen met de kopers en andere betrokkenen afgelopen donderdag 1 december op fees-telijke wijze de start bouw van de laatste fasen van Nieuw Koningsduin. Wethouder Steeman van de gemeente Castricum gaf het knallende startsein met een druk op de knop van een confettikanon. Na de officiële handeling was er gelegenheid om nader kennis met elkaar te maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Vervolgfasen
Landgoed Duin en Bosch ontwikkelt zich de komende jaren van een zorglocatie naar een gemengd woon- en zorggebied. De zes verschillende woonfasen, verspreid over het schitterende groene land-goed, zijn zeer populair. Binnen afzienbare tijd waren alle bouwnummers verkocht. Iedere fase ken-merkt zich door een intiem karakter en een parkachtige en ruime setting. Afgebakend door een groene bosrand. Het is gezellig, kleinschalig wonen op een fantastische locatie. De fasen kennen allemaal een uiteenlopend aanbod aan woningtypen, waaronder rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kapwoningen, semibungalows en vrije kavels.

Meer informatie over het plan is te vinden op de website www.nieuwkoningsduin.nl of kan opgevraagd worden bij de ontwikkelende en bouwende partij ABB Bouwgroep via 0184 – 495 495.

Afbeelding Bouw laatste fasen Nieuw Koningsduin van start

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven