Bouw Het Raadhof officieel gestart!

18 juli 2017
Afbeelding Bouw Het Raadhof officieel gestart!

Datum: 17-07-2017

De bouw van nieuwbouwproject Het Raadhof in ’s-Gravendeel is officieel gestart!

Wethouder van Etten en toekomstige bewoners slaan de eerste (wens)paal

Nog voor de zomervakantie is de bouw van de nieuwe woningen in Het Raadhof te ’s-Gravendeel van start gegaan. Wethouder Van Etten van de gemeente Binnenmaas en directeur Den Breejen van ABB Bouwgroep sloegen samen een boorpaal in één van de percelen. De toekomstige bewoners sloegen aansluitend een wenspaal op de percelen in het centrum van het dorp. Een mooie aftrap van het project!

Bouw van start

Van de start bouw werd een feestje gemaakt, met ontwikkelende bouwer ABB, de gemeente, uiteraard de kopers van de woningen, maar ook de omwonenden en andere betrokken als feestgangers. Nadat de toekomstig bewoners hun gelukwens op een paaltje hadden geschreven, konden zij deze op hun kavel plaatsen. Na de officiële handeling was er gelegenheid om op de locatie nader kennis met elkaar te maken tijdens een gezellige borrel.

Op maandag 3 juli 2017 startte de heiwerkzaamheden ten behoeve van de woningen. Dankzij de goede weersomstandigheden waren de heiwerkzaamheden snel afgerond. Na de bouwvak (van week 30 t/m 32) starten de funderingswerkzaamheden. “Dat het een geliefd project is, hadden we wel ver-wacht. Dat de verkoop zo snel zou gaan, overtreft alle verwachting”, zo vertelt Erik den Breejen. “Dankzij de voorspoedige verkoop, konden we ook snel starten met de bouw. Dit is voor iedereen positief. De bouwlocatie wordt ingevuld met schitterende woningen, die ‘s-Gravendeel nog mooier maken.”

Nog maar 2 woningen te koop

ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en bouw van de woningen. Het project kent een gevarieerd woningaanbod, met drie woningtypen in uiteenlopende afmetingen en prijsklassen. Het Raadhof biedt daarmee voor ieder wat wils.

Er zijn nog twee woningen beschikbaar. Beide zijn riante rijwoningen van type Faber (bouwnummer 12 en 15). Heeft u interesse? Neem dan snel contact op met MarQuis Makelaar & Taxateurs.

Interesse?

Meer informatie over de woningen van Het Raadhof is te vinden op de website www.hetraadhof.nl of te verkrijgen via ABB Bouwgroep (0184 – 495495) en MarQuis Makelaar & Taxateurs (078 673 7244).

Afbeelding Bouw Het Raadhof officieel gestart!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop