Bouw fase 2 Vijverbuurt in Rotterdam feestelijk gestart!

1 maart 2016
Afbeelding Bouw fase 2 Vijverbuurt in Rotterdam feestelijk gestart!

Datum: 01-03-2016

De kopers van nieuwbouwproject Vijverbuurt de Binnensingel in Park 16Hoven te Rotterdam slaan de eerste paal van fase 2, samen met Hans van Rossum (gemeente Rotterdam), Jan Dekker (ABB) en Jeroen van der Steen (gebiedscommissie Overschie). Ondanks de kou werd de feestelijke handeling onder grote belangstelling verricht, waarna werd geproost op een voorspoedige bouw.

Op maandag 29 februari werd de start bouw van Vijverbuurt de Binnensingel fase 2 gevierd met alle projectbetrokkenen. Op de bouwlocatie werden de gasten ontvangen in feestelijke tenten. Een bijzonder moment voor de kopers en dat kon je merken! Er heerste een opgetogen sfeer. Nadat het werk verricht was en de feestelijke eerste paal collectief was geslagen, werd er onder het genot van een hapje en drankje nageborreld.

Alle woningen in project Vijverbuurt de Binnensingel zijn inmiddels verkocht.

Meer over de Vijverbuurt Rotterdam

Wonen in stijl en met allure. In uw vrije tijd het gras aan uw voeten voelen. Zonder daarvoor dagelijks kostbare uren in de file te staan. De Vijverbuurt is een uniek villapark welke u niet zomaar overal in Nederland aan zult treffen. In De Vijverbuurt, gelegen in de nieuwe woonomgeving Park 16Hoven woont u op niveau.

U ervaart dat niet alleen door de schitterende villa’s en de volstrekt unieke locatie. U merkt het ook aan de uitstraling van de rust en ruimte van het villapark als geheel. Omringd door water en groen, terwijl u geniet van de nabijheid van alle gewenste voorzieningen. Binnen enkele minuten staat u in het bruisende centrum van Rotterdam.

Het is rijk groen wonen in De Vijverbuurt. Dat ervaart u in alles. Om maar wat te noemen worden rondom de waterpartij fraaie, bloeiende magnolia’s geplant. Intiem en besloten wonen in een wereldse stad. Nieuwe Rotterdamse allure in de eeuwenoude polder Zestienhoven.

Afbeelding Bouw fase 2 Vijverbuurt in Rotterdam feestelijk gestart!

Meer nieuws

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Op weg naar een duurzame toekomst met de ABBuzz