Beleef Amstelwijck Park tijdens NVM Open Huizen Dag

26 september 2023
Afbeelding Beleef Amstelwijck Park tijdens NVM Open Huizen Dag

Het groene Amstelwijck Park gaat steeds meer leven! Al de helft van deze duurzame wijk, een van de nieuwste aanwinsten van Dordrecht, is bewoond. Ook het groen begint steeds meer vorm en kleur te krijgen. Beleef het zelf op 30 september tijdens de NVM Open Huizen dag. Bezoek onze modelwoning en beleef het permanente vakantiegevoel in Amstelwijck Park.

De voormalige ziekenhuislocatie, waar veel Dordtenaren lief en leed hebben ervaren, transformeert steeds meer in een nieuwe woonwijk. Ongeveer de helft van de 190 huizen is inmiddels bewoond en binnenkort worden alweer nieuwe woningen opgeleverd. Op de plek waar veel Dordtenaren ter wereld zijn gekomen, maakt jong en ouder een nieuwe start en vinden er hun nieuwe thuis.

 

Parkachtig wonen

Het eens vlakke, betonnen terrein heeft plaatsgemaakt voor een glooiend landschap dat voor bijna de helft bestaat uit groen en water. De huizen gaan perfect op in deze parkachtige omgeving en zijn voorzien van energielabel A+++. Het vele groen en de aanwezigheid van water zorgen niet alleen voor een aangename leefomgeving, maar maken Amstelwijck Park ook toekomstbestending. Bij hevige regenval kan het water worden opgevangen in een van de vele kreken, en samen met het groen biedt het aangename verkoeling op warme zomerdagen.

 

Unieke ligging

De klimaatadaptieve wijk is een unieke aanvulling op het woonaanbod in Dordrecht. Een plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien en ouderen genieten van een permanent vakantiegevoel. Dit met alle voorzieningen dichtbij, uitvalswegen naar grotere steden, een prachtig historisch centrum én de Biesbosch op fietsafstand. Het is nog steeds mogelijk om deze bijzondere locatie tot jouw thuis te maken. Er zijn nog verschillende huizen beschikbaar, variërend van appartementen en eengezinswoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande landhuizen. In sommige gevallen zou je al dit jaar intrek kunnen nemen in je nieuwe woning!

Interesse in een huis in Amstelwijck Park? Kom dan naar de open dag op 30 september tussen 10.00 en 12.00 uur. Of neem contact op met het verkoopteam: Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753). Ook geïnteresseerden in een huis in Land van ’t Hoff Zwijndrecht zijn welkom om de modelwoning te bekijken. De huizen in Dordrecht geven namelijk een goede impressie van de toekomstige woningen in Zwijndrecht.

Afbeelding Beleef Amstelwijck Park tijdens NVM Open Huizen Dag

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop