Alle woningen in Lievenshof verkocht

23 september 2021
Afbeelding Alle woningen in Lievenshof verkocht

Datum: 23-09-2021

Nieuwbouwproject Lievenshof in Oud-Beijerland direct uitverkocht!

De belangstelling voor Lievenshof was al vanaf het eerste moment groot. Veel belangstellenden kwamen de brochure ophalen en ruim 200 (!) kandidaten schreven zich in voor de 36 grondgebonden woningen. Inmiddels hebben alle verkoopgesprekken plaatsgevonden en zijn de woningen in korte tijd verkocht. Lievenshof is een samenwerking tussen ABB Bouwgroep en Trivestor Groep.

Lievenshof
Nieuwbouwproject Lievenshof, gelegen in Zuidwijk in Oud-Beijerland, is een project met een zeer divers woningaanbod. Het aanbod loopt uiteen van een half vrijstaande woning tot twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Van de 54 woningen zijn 36 woningen nu verkocht en biedt de ontwikkelcombinatie de overige 18 woningen op een later moment in de vrije huursector aan. Het project is ontworpen door BIAS Architecten, waarbij aandacht is besteed aan de dorpse, “Oud-Beijerlandse” sfeer. Deze dorpse sfeer komt tot uiting door veel afwisseling, kleinschaligheid in de woonblokken, het juiste materiaalgebruik en de architectuur. De woonblokken zijn niet te lang met veel afwisseling in het gevelontwerp. Kandidaten konden daardoor niet alleen kiezen voor hun geliefde woningtype, maar ook een woning uitzoeken die hen qua architectuur het meest aansprak.

Uiteraard is in Lievenshof ook rekening gehouden met duurzaamheid. Kopers hebben met hun keuze voor Lievenshof gekozen voor een écht energiezuinige woning. Alle woningen hebben een A+++ energielabel en worden standaard voorzien van vloerverwarming, een luchtwaterwarmtepomp, drielaags glas en zonnepanelen. Ook worden de woningen voorzien van een zogeheten douche WTW: “douche warmteterugwinning”.

Trots
ABB en Trivestor hebben al eerder samengewerkt. Het Van Vollenhovenkwartier in Rotterdam hebben zij enkele jaren geleden gezamenlijk getransformeerd. Deze samenwerking wordt nu opnieuw ingezet voor Lievenshof. Erik den Breejen, directeur bij ABB: “Toen deze projectlocatie in Oud-Beijerland op ons pad kwam, waren we direct enthousiast. We zagen al gelijk de potentie en de voordelen om hier te wonen. We hadden voldoende belangstelling verwacht voor dit project, maar dat de belangstelling zó groot zou zijn, dat hadden wij ook niet aan zien komen. We zijn trots op de samenwerking met Trivestor en kijken uit naar de realisatie van de woningen!” Leander Seip van Trivestor beaamt dat: “Vanaf het eerste moment dat we communiceerden over dit project, bleek dat kandidaten deze locatie ook als ideale nieuwe woonwijk zagen. Mede dankzij de fijne samenwerking met ABB, maar ook met onder andere de gemeente, hebben we de locatie tot dit mooie project kunnen ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat de bewoners hier heel fijn gaan wonen!”

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Lievenshof? Bekijk dan de website: www.lievenshof.nl. Nu alle woningen verkocht zijn, kunnen kandidaten zich niet meer melden voor een koopwoning. Heeft u interesse in een huurwoning? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op de website. Dan ontvangt u een bericht zodra de verhuur start.

Projectwebsite

Afbeelding Alle woningen in Lievenshof verkocht

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop