ABB en Schouten schenken speeltoestel aan Landrijk

21 september 2023
Afbeelding ABB en Schouten schenken speeltoestel aan Landrijk

Om de succesvolle afronding van het nieuwbouwproject Ackerswoude in Pijnacker te vieren, organiseerde ABB Bouwgroep op woensdag 20 september een feestelijke bijeenkomst. Als cadeau aan de gemeenschap onthulde de ontwikkelaar en bouwer van het project een krijtbord, waarop alle kinderen uit de buurt hun creativiteit kunnen uiten. Na afloop was er voor alle aanwezigen ijs van de ijscokar Gelato con Gioia.

Meer dan tien jaar geleden begon ABB Bouwgroep met de ontwikkeling van dit uitgestrekte nieuwbouwproject aan de rand van het centrum van Pijnacker. Ruim 44 hectare grond is omgetoverd tot een prachtige nieuwbouwwijk met twee verschillende woonmilieus: het dorpse Brink, dat op loopafstand van het centrum ligt, en het groenere en rustigere Landrijk.

Om de voltooiing van dit project te markeren, onthulden Jimmy van der Westen en Peter Bruijkers van ABB Bouwgroep op woensdag 20 september een krijtbord in de laatste fase van het project. Een geschenk aan de buurt, waar de kinderen hopelijk veel plezier aan mogen beleven!

Conceptwoning

Begin dit jaar is het project afgerond en het resultaat mag er zijn! In totaal zijn er 892 woningen gerealiseerd, waarvan 635 door ABB. Door de grote diversiteit aan woningen en de prachtige architectuur is Ackerswoude een wijk met een uniek karakter geworden. Deze wijk is een uitstekend voorbeeld van de veelzijdigheid van ABB’s conceptwoning, die op talloze manieren kan worden aangepast, zonder concessies te doen aan de scherpe prijzen en de snelle bouwtijd.

Ontwikkeling Pijnacker

ABB kijkt terug op een geslaagd project en op een fijne en constructieve samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Dit succes bouwt voort op eerdere samenwerkingen, zoals bij het Ackershof-project, de herontwikkeling van het centrum van Pijnacker. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we hebben gekregen om zo’n belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van Pijnacker.

Afbeelding ABB en Schouten schenken speeltoestel aan Landrijk

Meer nieuws

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff

Nieuws
11 juli 2024
11 juli 2024

Bouw gestart laatste eengezinswoningen Amstelwijck Park

Nieuws
2 juli 2024
2 juli 2024

Overeenkomst getekend voor ontwikkeling Waelhoven