Complete woningaanbod van ABB ook te vinden op Nieuwbouw.nl

3 november 2023
Afbeelding Complete woningaanbod van ABB ook te vinden op Nieuwbouw.nl

ABB is trotse partner van Nieuwbouw.nl, hét platform voor nieuwbouw in Nederland. Op deze website, die op 1 november werd gelanceerd voor consumenten door Hugo de Jonge, komt het complete nieuwbouwaanbod overzichtelijke samen. Ook is het dé plek waar alle informatie te vinden is voor woningzoekenden en woningconsumenten. 

Het doel is om Nieuwbouw.nl uit te laten groeien tot dé plek voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwbouw. Daarop mogen onze mooie projecten natuurlijk niet ontbreken!

Als partner dragen wij actief bij aan het bevorderen van nieuwbouw in het hele land door nauw samen te werken met alle betrokken partijen. Ons doel is om Nieuwbouw.nl uit te laten groeien tot dé plek voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwbouw, met volledige toegang tot alle nieuwbouwprojecten en gerelateerde informatie. We vinden het belangrijk dat Nieuwbouw.nl gratis toegankelijk is voor alle gebruikers, mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke inspanningen van alle betrokken partijen.

Door je aan te melden op Nieuwbouw.nl blijf je eenvoudig op de hoogte van de nieuwste huizen en projecten in de door jou geselecteerde regio.

 

Afbeelding Complete woningaanbod van ABB ook te vinden op Nieuwbouw.nl

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop