ABB Bouwgroep behoort tot top 3 beste bouwers van Nederland!

10 februari 2023
Afbeelding ABB Bouwgroep behoort tot top 3 beste bouwers van Nederland!

ABB in top 3 beste bouwers

Met trots melden wij dat ABB Bouwgroep tijdens de BouwBeurs in Jaarbeurs Utrecht een derde prijs voor Beste Bouwer 2022 in ontvangst heeft mogen nemen! We feliciteren HMU Olsthoorn – ThuisinBouwen en Heilijgers met hun respectievelijke eerste en tweede plaats. “Een mooie lijst om in genoemd te worden”, vindt Martin Visser, directeur Bouw. “We mogen trots zijn dat we zoveel goede recensies hebben ontvangen op bouwnu.nl en ons een van de beste bouwers van Nederland mogen noemen. Als ABB Bouwgroep hechten wij veel waarde aan de klant en vinden we dat hij de kwaliteit en service mag verwachten die wijzelf privé ook willen krijgen!”

De uitreiking Beste Bouwer 2022 is een initiatief van Klantgericht Bouwen die met haar website bouwnu.nl een onafhankelijke vergelijkingswebsite biedt voor de woningbouw. Klanten geven hierop hun waardering voor het bouwbedrijf waarmee ze hebben samengewerkt. Met 159 klantenreviews wordt ABB momenteel gewaardeerd met een prachtige 8,8 (op basis van de cijfers van afgelopen jaar). “We zijn trots op ons cijfer maar blijven niet stilstaan. We blijven altijd kijken waar we nog meer kunnen verbeteren”, aldus Visser.

Over ABB Bouwgroep
ABB is al bijna 60 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. In die jaren zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de woningbouw, maar hebben we altijd de warmte en persoonlijke betrokkenheid weten te behouden. ABB staat bekend om haar mooie, grootschalige nieuwbouwprojecten en gedurfde transformaties die waarde toevoegen voor stad en bewoner. We ontwerpen en creëren prettige leefomgevingen met oog voor bestaande natuur, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

FOTO | Martin Visser (rechts), directeur Bouw bij ABB, ontvangt tijdens de BouwBeurs in Utrecht de award van Edwin Groot, directeur SKB. | Fotograaf: Herbert Wiggerman

Afbeelding ABB Bouwgroep behoort tot top 3 beste bouwers van Nederland!

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop