50 jaar bouwkracht

19 september 2014
Afbeelding 50 jaar bouwkracht

Datum: 19-09-2014

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat ABB Bouwgroep B.V. opgericht werd. In de loop van de jaren zijn we als ontwikkelende bouwer uitgegroeid  tot een succesvolle onderneming met schitterende projecten in ons portfolio waar we trots op zijn. 

Een verleden met een toekomst

We bestaan 50 jaar! Een mooi moment om terug te blikken op de succesvolle ontwikkeling van ons bedrijf. Maar we willen ook vooruitkijken, naar een toekomst. Met tevreden opdrachtgevers, blije kopers en waardevolle samenwerkingspartners.
De familie Brandwijk kent met 4 generaties een lang bouwverleden en werd rond 1880 actief in de bouwsector. In 1963 is ABB onder leiding van de derde generatie Brandwijk officieel gestart. ABB maakte als lokaal bouwbedrijf snel een goede naam in de regio en het bedrijf groeide. Er werd meer personeel aangenomen, maar ook de projecten werden groter. Vandaag de dag is eigenlijk alles mogelijk. Wij kijken uit naar alle kansen en mogelijkheden en gebruiken onze bouwkracht om onze opdrachtgevers mee te nemen in alle toekomstige ontwikkelingen!

Vliegende start

ABB als familiebedrijf kent met 4 generaties een lang bouwverleden en werd rond 1880 actief in de bouwsector. In 1963 is ABB onder leiding van de derde generatie officieel gestart.We krijgen in eerste instantie plaatselijke en regionale projecten in opdracht van gemeenten en kennen daardoor een vliegende start. Vanaf de start groeien we snel. Dit resulteert in een grote productiestroom van projecten die in hoog tempo gerealiseerd worden.

Een verleden met een toekomst

Bij ABB staan vanaf de oprichting van het bedrijf innovatie en vakmanschap voorop. We maken gebruik van de nieuwste technieken. Maar prioriteit zijn en blijven tevreden opdrachtgevers, eindgebruikers en medewerkers. Dat proces, dat bewustzijn, dat samen doen, daar gaan we verder mee. Vandaag de dag is eigenlijk alles mogelijk. Wij kijken uit naar alle kansen en mogelijkheden en gebruiken onze bouwkracht om onze opdrachtgevers mee te nemen in alle toekomstige ontwikkelingen!

Afbeelding 50 jaar bouwkracht

Meer nieuws

Nieuws
28 mei 2024
28 mei 2024

Open bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw | Zaterdag 8 juni

Nieuws
16 mei 2024
16 mei 2024

Ostadehof in Rozenburg blijkt enorm populair!

Nieuws
14 mei 2024
14 mei 2024

Nieuwe fase Amstelwijck Park in verkoop