Menu

Datum: 12-02-2021

ABB Bouwgroep verhuist naar nieuw kantoorpand

ABB Bouwgroep heeft eind 2020 het kantoorpand van circa 6.700 m² (bruto vloeroppervlakte) en 190 gebouwde parkeerplaatsen aan het Stationspark 1000 te Sliedrecht aangekocht. ABB heeft de ambitie om eind dit jaar of begin volgend jaar te verhuizen naar deze locatie. De materieeldienst van de ontwikkelende bouwer blijft voorlopig aan de Molendijk in Sliedrecht, waar nu ook het kantoorpand van ABB staat.

De ontwikkelende bouwer die al sinds 1967 gehuisvest is aan de Molendijk 160 in Sliedrecht, ziet dat door de aanhoudende groei van haar familiebedrijf het huidige kantoor al geruime tijd onvoldoende ruimte biedt om al haar medewerkers van goede werkplekken te voorzien.

Veel mensen zullen het witte kantoor gelegen aan het Stationspark 1000, langs de A15, herkennen als een uniek en opvallend pand.

De huidige huurder, Unit4, maakt nu nog maar gedeeltelijk gebruik van dit pand. ABB zal voorlopig de leegstaande verdiepingen van het complex in gebruik nemen. Alvorens ABB het gebouw betrekt, zal ABB het complex grondig upgraden en verduurzamen. ABB verwacht in het voorjaar haar ideeën nader uit te werken en daaropvolgend uit te voeren.