Afbeelding Industriegrond aan de Noord

Industriegrond aan de Noord

Aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht is industriegrond aan de Noord te koop. Het betreft een grootschalige bedrijfsontwikkeling, waarin werken aan het water centraal staat. Op het bedrijventerrein is maar liefs 6,5 hectare bouwgrond beschikbaar voor zowel grote als kleine bedrijven. Ondernemers kunnen het terrein op de voor hen gewenste wijze invullen. Het terrein beschikt over een kade met een lengte van ruim 500 meter, waardoor de kavels ook uitermate geschikt zijn voor watergebonden bedrijven.

Het bedrijventerrein met industriegrond grenst niet alleen aan rivier de Noord, maar heeft tevens een uitstekende ligging ten opzichte van de rijkswegen A15 en A16 en de op- en afritten daarvan. De A15 en de A16 zorgen voor uitstekende verbindingsmogelijkheden met Europoort, Duitsland en België.

 

Locatie

Hendrik-Ido-Ambacht

Neem voor meer informatie contact op met:

Klaar voor de toekomst

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de door u gewenste kavelafmeting, zowel inclusief als exclusief kade. Met een totaal beschikbare oppervlakte van circa 6,5 ha. en een kade van ruim 500 meter lang. De bouwgrond geeft ruimte aan de bouw van bedrijfsgebouwen met parkeervoorzieningen die in nauwe samenhang met de omgeving zijn ontworpen.

Deze unieke locatie is klaar voor de toekomst van uw organisatie. Voor bedrijven met watergebonden activiteiten vindt het laden, lossen en de overslag met schepen op of aan de kade plaats. De waterdiepte voor de kade bedraagt NAP – 2,00m (insteekhaven) tot NAP -4,50m (Rietbaan). Het is toegestaan schepen (van max. 35 m. breed) permanent aan de kade te leggen. De noodzakelijke ligplaatsvergunningen kunnen worden aangevraagd bij Rijkswaterstaat. Er moet een akte van verhuring, ten behoeve van het gebruik van het water, met het Ministerie van Financiën Rijksvastgoed gesloten worden.

Waarom Industriegrond aan de Noord?

  • Vrij ondernemen op het knooppunt van bedrijvigheid
  • Bouwkavels op gunstige locatie
  • Een directe, prominente aansluiting op het water- en wegennet
  • Een hoogwaardige uitstraling en perfecte ligging
  • Representatief bedrijvenpark
  • Industriegrond voor vele doeleinden

Eindeloze mogelijkheden

Onderstaande impressie geeft een goed beeld van hoe dit gebied kan worden ingedeeld. Maar er is nog veel meer mogelijk. Neem contact op met ons of een van de makelaren en overleg de ideeën voor uw onderneming.