Menu

Wij zijn op zoek naar een:

Technisch medewerker vastgoedbeheer

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker vastgoedbeheer voor 40 uur per week.

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze interessante, uitdagende functie.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

''Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten.''

Over de functie

In deze gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van onze gebouwen. Zowel ons kantoor in Sliedrecht als onze huurwoningen. Je voert hiervoor inspecties uit naar de staat van het vastgoed en stelt meerjarige onderhoudsplanningen op. Je stuurt partijen aan die werkzaamheden aan het vastgoed uitvoeren. Je rapporteert aan de belanghebbenden en adviseert hen over de staat van onderhoud van de gebouwen. Het oplossen van storingen in en rondom ons kantoor of het uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden doe je zelf. Daarnaast biedt je technische ondersteuning aan de serviceafdeling.

Jouw profiel

•  Je bent in het bezit van een MBO diploma, bij voorkeur in bouwkundige richting.
•  Je hebt werkervaring opgedaan binnen een bouwbedrijf of bouw gerelateerde omgeving
•  Je werkt zelfstandig en weet van aanpakken
•  Je gaat nauwkeurig te werk en denkt in oplossingen
•  Je bent flexibel en kunt snel schakelen

''Wie wij zoeken?''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''