Menu

Wij zijn op zoek naar een:

 

Multimedia stagiair(e)

Content creator voor video, brochures en andere grafische uitingen!

Ben jij de stagiair die we zoeken voor deze stageplek bij ons jonge en dynamisch bedrijf? Wij bieden je veel ruimte voor eigen initiatief en een stageplek waar je échte praktijkervaring op kunt doen. Je krijgt verantwoordelijkheid en gaat zelfstandig aan de slag.

Als creatieveling bedenk jij een goed en sterk beeld voor onze video’s en weet jij de juiste momenten vast te leggen, daarnaast ben jij een kei in het editen van deze video’s. Maar ook houd je je bezig met het grafisch design van logo’s, huisstijlen, websites en applicaties.

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze interessante, uitdagende functie.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Saskia Scheurwater (afdeling P&O).

''Je bent enthousiast, leergierig, bereid om je handen uit de mouwen te steken en kunt zelfstandig aan de slag.''

Over de stage

Tijdens deze stage werk je samen met de collega’s van de afdeling communicatie en verkoop. Alle vormen van communicatie komen voorbij. Vooral de visuele kant van communicatie. Tot je taken behoren ook het (op)maken van het interne nieuwsblad, het bijhouden van ons Intranet platform, het meewerken aan brochures voor projecten, het promoten van projecten op social media en fotografie van diverse projecten (zowel tijdens de bouw als na oplevering). Ook het opzetten bijhouden van de diverse WordPress websites behoort tot je taken.

Je gaat veel aan de slag met het creëren van toffe content, hierbij ligt de focus op het maken van video content. Het gaat steeds om het bereiken van de juiste doelgroepen met de juiste beelden. Ook kun jij alles zelf editen.

Jouw profiel

Je volgt een MBO/HBO opleiding aan bijvoorbeeld: Willem de Koning Academie, Communicatie & Multimedia design of Grafisch Lyceum, de opleiding tot redactiemedewerker, o.i.d.

Je hebt aantoonbare affiniteit én ervaring met video; hier kun je zelfstandig mee aan de slag

Je hebt ervaring in het maken van creatieve content in woord en beeld

De bekende Adobe programma’s hebben geen geheimen voor je

Je hebt bij voorkeur een rijbewijs (zo kom je gemakkelijk op verschillende locaties)

''Je kan goed vanuit merken en doelgroepen denken, en snapt dat elk merk en iedere doelgroep weer anders is. Je werkt en denkt klantgericht en kunt je inleven in een klant en/of gebruiker. Het doel van een campagne staat voor jou voorop, wat je wilt bereiken staat centraal en daar werk je naartoe.''

Een inspirerende omgeving

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef? Al bijna 60 jaar doet ABB op een slagvaardige wijze waar we goed in zijn: het ontwikkelen en bouwen van mooie nieuwbouwprojecten. Van het bouwen van woonwijken met nieuwbouwwoningen tot renovaties en transformaties. ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan, daar wordt veel aan gedaan.

Wat kan jij van ons verwachten?

Vooral veel afwisseling. En een heel enthousiast team dat staat te springen om met jou aan de slag te gaan. Van iedereen zul je voldoende begeleiding krijgen. Je wordt altijd ondersteund.

Enthousiast?

Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV direct naar: sollicitatie@abbbouwgroep.nl ter attentie van Saskia Scheurwater (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''