Menu

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Secretaresse (24 uur p/w)

De functie

Bij het ontwikkelen en verkopen van nieuwbouwwoningen komt veel kijken. Vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering ben je als secretaresse nauw betrokken bij dit proces. Je ondersteunt de projectmanagers, projectontwikkelaars en verkoopmanagers bij hun dagelijkse werkzaamheden. Concreet betekent dit dat je overeenkomsten opstelt met externe partners, dat je afspraken inplant voor deze collega’s, dat je koopcontracten invoert in onze systemen, (nieuws)brieven verstuurt aan kopers en diverse overige correspondentie verzorgt.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Je ondersteunt de projectmanagers, projectontwikkelaars en verkoopmanagers bij hun dagelijkse werkzaamheden.''

Jouw profiel

Wij zijn voor deze functie op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega die zin heeft om in een jong en inspirerend team aan de slag te gaan. Je schrikt niet van drukte en je gaat zorgvuldig te werk. Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal en je beheerst het MS Office pakket goed.

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en tenminste 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen. We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al bijna 60 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

''Wie wij zoeken?''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Marja, kopersbegeleider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Amy, projectmanager, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Jordy, conceptontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Sven, werkvoorbereider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Meer weten over werken bij ABB?
Collega’s over werken bij ABB

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''