Menu

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Projectontwikkelaar

40 uur per week

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamspelers die willen meegroeien.

Onze expertises: hier zijn we goed in!

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze interessante, uitdagende functie.

 

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Als projectontwikkelaar bij ABB ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwikkelen van onze projecten, vanaf het voorlopige ontwerp tot en met overdracht naar uitvoering.''

Projectontwikkelaar Luuk vertelt over de functie...

Luuk, projectontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

De functie

Als projectontwikkelaar bij ABB ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwikkelen van onze
projecten, vanaf het voorlopige ontwerp tot en met overdracht naar uitvoering. Je zorg ervoor dat het project voldoet aan de geldende wet- en regelgeving met zowel technisch als economisch de beste oplossingen. Je hebt hiervoor regelmatig overleg met je bouwteampartners, zoals de architect, adviseurs, de gemeente en ons eigen bouwbedrijf. Verder coördineer je alle bij het project betrokken partijen om te komen tot alle benodigde stukken voor verkoop, vergunningsindiening en uitvoering. In voorkomende gevallen stuur je ook civieltechnische adviseurs aan.

Onze projecten: Dit is wat we doen!

 

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma richting Bouwkunde. Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je een echte teamspeler, ben je commercieel ingesteld met aandacht voor de technische haalbaarheid en heb je een duidelijke visie op projectontwikkeling.

ABB’ers over werken bij ABB

''Ben jij de projectontwikkelaar die wij zoeken? Neem snel contact met ons op!''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Amy, projectmanager, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Jordy, conceptontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Projectmanager Ferry over duurzaamheid binnen ABB

Lees hier het verhaal.

Peter, projectleider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Luuk, projectontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''