Menu

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Projectmanager / Ontwikkelingsmanager

40 uur per week

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB ontwikkelt uiteenlopende grondlocaties en projecten. Van centrumontwikkelingen, bedrijfsgebouwen, zorgwoningen, transformaties en woningbouwprojecten tot kleinschalige appartementen. Projecten komen tot stand in samenspraak met de klant, waardoor extra waardecreatie wordt bereikt. De eindgebruiker staat altijd centraal.

ABB kent een gedreven ontwikkelingsteam; deskundige medewerkers, die van begin tot eind bij onze projecten betrokken zijn. Het hele traject van planvorming en –ontwikkeling tot en met verkoop, beheer en nazorg vindt in eigen huis plaats. Onze zorg stopt niet bij overhandiging van de sleutels.

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze interessante, uitdagende functie.

 

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor projecten in de ontwikkelingsfase; van schetsontwerp tot en met overdracht naar uitvoering.''

De functie

Als projectmanager speel je een centrale rol in de ontwikkeling en aansturing van onze projecten: van schetsontwerp tot en met overdracht naar uitvoering. Hierbij vorm je als projectmanager een onlosmakelijke schakel tussen partijen zoals de gemeente, de architect, de adviseurs en ons eigen bouwbedrijf. Je zorgt dat globale plannen en initiatieven zo snel mogelijk leiden tot concreet commercieel verantwoorde plannen waarbij je rekening houdt met de kwaliteit, kosten en planning. De belangen van de opdrachtgever en de klant staan hierbij centraal.

 

Je taken bestaan onder andere uit:

Het opstellen van ontwikkelingsvisies.

Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken op basis van de commerciële vragen uit de markt.

Het opstellen van grondexploitaties, programma van eisen en stichtingskostenberekeningen.

Begeleiden van planologische procedures.

Het initiëren van communicatie- en participatietrajecten met omwonenden en andere belanghebbenden.

Het samen met de verkoopmanager opstarten van de verkoop van het project.

Een greep uit onze projecten

 

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma richting Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening of Bouwtechnische bedrijfskunde. Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie is een pré. Verder ben je een echte teamspeler, ben je commercieel ingesteld, creatief en heb je een duidelijke visie op projectontwikkeling. Resultaatgerichtheid en omgevingssensitiviteit zijn eigenschappen die goed bij jou passen.

''Ben jij de projectmanager / omgevingsmanager die wij zoeken? Neem snel contact met ons op!''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Amy, projectmanager, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Luuk, projectontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Frank en Jimmy over duurzaamheid

Lees hier het verhaal.

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''