Menu

Wij zijn op zoek naar een:

Projectcoördinator

40 uur per week

Ben jij het best op je plek in het voortraject van het bouwproces? Houd jij wel van een (technische) uitdaging? Heb jij innovatieve ideeën en ben jij altijd gedreven om te zoeken naar de beste oplossing? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Als projectcoördinator ben je een belangrijke schakel tussen de projectontwikkeling en realisatie van onze projecten. Bij projecten die wij zelf ontwikkelen en/of zelf realiseren, kijk en denk jij mee en fungeer je als aanspreekpunt voor het ontwikkelteam tot en met de overdracht naar uitvoering. Maar ook tijdens de uitvoeringsfase weten collega’s je nog regelmatig te vinden voor vragen en advies. Jouw doel is het overdragen van een compleet en juist bouwdossier waarmee het project efficiënt en juist gebouwd kan worden. Je kijkt hierbij niet alleen naar juistheid en compleetheid van de stukken, maar je toetst de projecten ook op kwaliteit, efficiëntie en uitvoerbaarheid. Verder maak je ABK’s, bouwplaatsinrichtingen, bouwveiligheidsplannen en voer je overleg met de diverse betrokken instanties. Je werkt hierbij samen met de projectleider, calculator en het ontwikkelteam.

Jouw profiel

 • Je hebt de opleiding HBO Bouwkunde afgerond en bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider of projectcoördinator/projectvoorbereider;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Competenties die bij jou passen zijn: stressbestendig, overzicht bewaren, zelfstandig, kostenbewust en innovatief.

Wat bieden we jou?

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
 • 43 verlofdagen bij een fulltime dienstverband
 • Een leaseauto
 • Deelname aan de leasefietsregeling of bedrijfsfitness regeling inclusief bijdrage in de kosten
 • Hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Mobiele telefoon en laptop
 • Gezondheidsbeleid: fruit op de werkvloer, 1x per week bootcamp en gezondheidschecks
 • Volop opleidingsmogelijkheden
 • Mooie, dynamische projecten
 • En niet onbelangrijk: leuke collega’s en een hele fijne werksfeer!

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

ABB biedt jou:
- Een goed salaris
- 43 verlofdagen
- Flexibele werktijden
- en nog veel meer...

Wie zijn wij?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen en dat ook uitdragen. We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al circa 60 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

Werken bij een ontwikkelende bouwer met lef

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Collega’s over werken bij ABB

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Sven, werkvoorbereider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Peter, projectleider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.