Menu

Wij zijn op zoek naar een:

Medewerker Service & Onderhoud

(voor 24 uur/week)

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen. We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

''Tevreden klanten zijn voor jou heel belangrijk!''

Over de functie

Als medewerker service & onderhoud zorg je voor de afhandeling van alle binnenkomende serviceaanvragen van onze woningen na oplevering. Je onderzoekt of de vraag van de klant binnen de garantie van ABB of een onderaannemer valt en zorgt ervoor dat de juiste persoon of partij wordt ingezet om aanvraag af te handelen. Verder zorg je voor een correcte registratie van alle aanvragen in ons systeem.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een MBO diploma.

Je hebt ervaring met werken op een serviceafdeling.

Je hebt werkervaring opgedaan binnen een bouwbedrijf of bouw gerelateerde omgeving.

Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet.

Je gaat nauwkeurig te werk en denkt in oplossingen.

Tevreden klanten zijn voor jou heel belangrijk!

''Wie wij zoeken?''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''