Menu

Wij zijn op zoek naar een:

Junior werkvoorbereider / Trainee

40 uur per week

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen. We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

“Als junior werkvoorbereider/trainee ondersteun je de werkvoorbereiding met het technisch en organisatorisch voorbereiden van één of meerdere projecten. Binnen het team werk je enthousiast samen met de diverse collega’s en partners.”

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Je zorgt voor een optimale voorbereiding van onze grote en middelgrote woningbouwprojecten.''

Over de functie

Als junior werkvoorbereider/trainee ondersteun je de werkvoorbereiding met het technisch en organisatorisch voorbereiden van één of meerdere projecten. Binnen het team werk je enthousiast samen met de diverse collega’s en partners. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

• Het in kaart brengen en uitdenken van de bouwlogistiek;
• Het beheren en coördineren van tekenwerk van onderaannemers en leveranciers;
• Het maken van planningen en het bewaken daarvan;
• Het bewaken van budgetten en contracten.

Als junior of trainee maak je daarnaast kennis met verschillende afdelingen, zoals: de uitvoering, calculatie en kopersbegeleiding. Ook meewerken op de afdeling projectontwikkeling behoort tot de mogelijkheden.

Jouw profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben jij:

• enthousiast en heb je zin om in een jong en inspirerend team aan de slag te gaan;
• in het bezit van een diploma MBO/HBO Bouwkunde;
• een harde werker, flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

''Wie wij zoeken?''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Collega’s over werken bij ABB

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Sven, werkvoorbereider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Peter, projectleider, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.