Menu

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

(junior) medewerker financiële administratie

32 – 40 uur per week

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB ontwikkelt uiteenlopende grondlocaties en projecten. Van centrumontwikkelingen, bedrijfsgebouwen, zorgwoningen, transformaties en woningbouwprojecten tot kleinschalige appartementen. Projecten komen tot stand in samenspraak met de klant, waardoor extra waardecreatie wordt bereikt. De eindgebruiker staat altijd centraal.

ABB kent een gedreven ontwikkelingsteam; deskundige medewerkers, die van begin tot eind bij onze projecten betrokken zijn. Het hele traject van planvorming en –ontwikkeling tot en met verkoop, beheer en nazorg vindt in eigen huis plaats. Onze zorg stopt niet bij overhandiging van de sleutels.

ABB’ers over werken bij ABB

''Werken als administratief medewerker bij ABB?''

Wat ga je doen?

Het registreren, controleren en boeken van facturen en bewaken van budgetten van onze projecten;

Het regelen van de dagelijkse administratieve verwerking van boekingsstukken;

Het invoeren en bijwerken van gegevens in het relatie-, debiteuren-, en crediteurenbestand;

Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden t.b.v. de kostenbewaking van projecten.

 

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde MBO opleiding in administratieve of boekhoudkundige richting. Je bent integer, pakt alles aan en bent flexibel in de verschillende voorkomende werkzaamheden. Verder ben je cijfermatig ingesteld, accuraat, kun je goed analyseren en kun je overweg met het officepakket. Enige werkervaring is een pré, maar schoolverlaters worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

''Je bent cijfermatig ingesteld, accuraat, kun je goed analyseren en kun je overweg met het officepakket!''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Amy, projectmanager, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Luuk, projectontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Wim, hoofd inkoop, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

ABB verhuist begin 2022 naar haar nieuwe, moderne kantoorpand. Met een waanzinnige ligging aan de A15, naast het station.

Nieuw kantoorpand

 

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''