Menu

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Conceptontwikkelaar

40 uur per week

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB ontwikkelt uiteenlopende grondlocaties en projecten. Van centrumontwikkelingen, bedrijfsgebouwen, zorgwoningen, transformaties en woningbouwprojecten tot kleinschalige appartementen. Projecten komen tot stand in samenspraak met de klant, waardoor extra waardecreatie wordt bereikt. De eindgebruiker staat altijd centraal.

ABB kent een gedreven ontwikkelingsteam; deskundige medewerkers, die van begin tot eind bij onze projecten betrokken zijn. Het hele traject van planvorming en –ontwikkeling tot en met verkoop, beheer en nazorg vindt in eigen huis plaats. Onze zorg stopt niet bij overhandiging van de sleutels.

ABB’ers over werken bij ABB

''Werken als conceptontwikkelaar bij ABB?''

Over de functie

Als conceptontwikkelaar ben je onderdeel van onze commerciële afdeling en zorg je voor het binnenhalen van winstgevende (nieuwbouw) projecten en/of het verwerven van strategische vastgoed of grondposities. Door het onderhouden van je netwerk en het inventariseren van de behoeften, weet je precies wat de potentiële opdrachtgever wil. Met ‘out-of-the box’-denken weet je met je team nieuwe onderscheidende, kwalitatieve en/of kostenbesparende plannen te ontwikkelen waarmee je het verschil maakt ten opzichte van onze concurrent. Je beoordeelt kansen en bedreigingen in de projecten en rapporteert dit aan de directie. In nauw overleg met de verschillende (keten) partners, adviseurs en interne projectteampartners bepaal je de strategie, planning en kwaliteit en bewaak je de doelstellingen. Je hebt steeds nauw overleg met de opdrachtgever en je weet je plannen enthousiast en overtuigend te presenteren.

 

Jouw profiel

Voor deze functie heeft het een pré als:

Je een HBO diploma in de richting Vastgoed & Makelaardij, Ruimtelijke Ordening & Planologie, Bouwkunde of Technische bedrijfskunde hebt.

Je relevante werkervaring in de vastgoedbranche hebt en kennis van project en/of gebiedsontwikkeling.

Je ervaring hebt met het maken van grondexploitaties en vastgoedexploitaties.

Je ervaring hebt met het maken van haalbaarheidsstudies.

Je ervaring hebt met AutoCad en Adobe Indesign.

 

Competenties

Je bent communicatief zeer vaardig.

Je bent een echte ondernemer en gaat resultaatgericht te werk.

Je bent innovatief en creatief in het bedenken van oplossingen.

Je vindt het leuk om de plannen van je team voor een groep te presenteren.

''Je zorgt voor het binnenhalen van winstgevende (nieuwbouw) projecten en/of het verwerven van strategische vastgoed of grondposities!''

ABB'ers over werken bij ABB

Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij ABB te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving, en eindeloze opleidingsmogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Welkom in de wereld van ABB! Bekijk hier hun verhalen. En ontdek hoe de collega’s het werken bij ABB ervaren.

Jordy, conceptontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Luuk, projectontwikkelaar, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Amy, projectmanager, over werken bij ABB

Lees hier het verhaal.

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

ABB verhuist begin 2022 naar haar nieuwe, moderne kantoorpand. Met een waanzinnige ligging aan de A15, naast het station.

Nieuw kantoorpand

 

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''