Menu

Wij zijn op zoek naar een:

 

Calculator/kostendeskundige

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamspelers die willen meegroeien.

 

Wij zijn op zoek naar een calculator/kostendeskundige voor 40 uur per week. 

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze interessante, uitdagende functie.

 

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Al vanaf de initiatieffase speel je als calculator/kostendeskundige een belangrijke rol in het ontwikkelings- en uitvoeringstraject.''

De functie

Als calculator/kostendeskundige wacht je bij ABB een gevarieerde functie. We zijn actief op een breed gebied, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Veel van onze projecten zijn afkomstig van onze eigen afdeling Projectontwikkeling, andere projecten zijn verkregen via de aanbestedingsmarkt of worden via bouwteams verkregen. Al vanaf de initiatieffase speel je als calculator/kostendeskundige een belangrijke rol in het ontwikkelings- en uitvoeringstraject. Je inbreng op het gebied van bouwkosten is mede bepalend voor de te maken keuzes ten aanzien van materiaal, bouwsystemen en uitvoeringsmethodieken. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ramingen, inschrijfbegrotingen, nacalculaties en het adviseren en inbrengen van je kennis vanaf het initiatief tot de oplevering van onze projecten.

Jouw profiel

Je bent een ‘geboren’ calculator/kostendeskundige met een afgeronde opleiding op MBO of HBO-niveau (bouwkunde). Je bent creatief, gaat pro-actief te werk en denkt in oplossingen. Verder ben je collegiaal en goed in staat binnen een team te werken.

''Ben jij de calculator / kostendeskundige die wij zoeken? Neem snel contact met ons op!''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''