Menu

Wij zijn op zoek naar een:

(administratief) medewerker Service & Onderhoud

(voor 32 – 40 uur/week)

Ben jij servicegericht, commercieel ingesteld en vind je het heel leuk om klanten te kunnen helpen? Dan is deze functie echt iets voor jou: Samen met ons serviceteam zorg je voor de afhandeling van alle binnenkomende serviceaanvragen van onze opgeleverde projecten. De serviceaanvragen zijn heel uiteenlopend: van een lekkage tot een klemmende deur. Soms is de aanleiding niet direct duidelijk en ga je met collega’s en externe partijen op zoek de oorzaak en mogelijke oplossingen. Je controleert of de vraag van de klant binnen de garantie valt en zorgt ervoor dat de juiste persoon of partij wordt ingezet om aanvraag af te handelen. Daarna blijf je de meldingen bewaken totdat ze zijn opgelost. Verder zorg je voor een correcte registratie en afhandeling in ons systeem.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Tevreden klanten zijn voor jou heel belangrijk!''

Jouw profiel

Je bent super gemotiveerd om tevreden klanten te houden

Je hebt gemakkelijk klantcontact en schroomt niet om ook wel eens ‘nee’ te zeggen

Je bent in het bezit van een MBO diploma

Je hebt bij voorkeur ervaring met werken op een serviceafdeling

Je hebt werkervaring opgedaan binnen een bouwbedrijf of bouw gerelateerde omgeving

Je bent een echte teamspeler die van aanpakken weet

Je gaat nauwkeurig te werk en denkt in oplossingen

 

Wij vinden het passen in het team en het hebben van de juiste mentaliteit erg belangrijk, soms zelfs belangrijker dan het hebben van een bepaald diploma of aantal jaren werkervaring in een bepaalde functie.

Denk jij dat deze functie goed bij je past? Wij ontvangen graag je CV en beknopte motivatie via:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

''Wie wij zoeken?''

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen. We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

Collega’s over werken bij ABB

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''