Menu

Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair projectontwikkeling m/v

Duale student projectontwikkeling m/v

 

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

''Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten.''

Over de functie

Als stagiair/duale student bij de afdeling projectontwikkeling ondersteun je de projectmanager en de projectontwikkelaar en werk je mee aan meerdere projecten in de ontwikkelingsfase (vanaf SO tot en met bestekfase). Je zorgt ervoor dat globale plannen/initiatieven zo snel mogelijk leiden tot concreet commercieel verantwoord uitvoerbare plannen, rekening houdend met kwaliteit, kosten en planning. Verder ondersteun je de verkoopmanager bij het optimaal in de markt zetten van onze nieuwbouwprojecten en organiseer je activiteiten (in samenwerking met makelaars) die de verkoop bevorderen.

Jouw profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben jij:

  • enthousiast en heb je zin om in een jong en inspirerend team aan de slag te gaan;
  • volg je de opleiding Vastgoed & Makelaardij, Bouwkunde, Ruimtelijke ordening & Planologie of Bouwtechnische Bedrijfskunde;
  • iemand met veel commerciële en creatieve ideeën;
  • flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

''Wie wij zoeken?''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Saskia Scheurwater (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''