Menu

Wij zijn op zoek naar een:

 

Projectmanager

 

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamspelers die willen meegroeien.

Wij zijn op zoek naar een projectmanager voor 40 uur per week. 

Scroll naar beneden om meer te lezen over deze interessante, uitdagende functie.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor projecten in de ontwikkelingsfase; van schetsontwerp tot en met overdracht naar uitvoering.''

De functie

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor onze projecten in de ontwikkelingsfase; van schetsontwerp tot en met overdracht naar uitvoering. Hierbij vorm je als projectmanager een onlosmakelijke schakel tussen partijen zoals de gemeente, de architect, adviseurs en ons eigen bouwbedrijf. Je zorgt dat globale plannen en initiatieven zo snel mogelijk leiden tot concreet commercieel verantwoorde plannen waarbij je rekening houdt met de kwaliteit, kosten en planning. De belangen van de opdrachtgever en de klant staan hierbij centraal.

Een greep uit onze projecten

Je taken bestaan onder andere uit:

Het opstellen van ontwikkelingsvisies

Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken op basis van de commerciële vragen uit de markt

Het opstellen van grondexploitaties, programma van eisen en stichtingskostenberekeningen

Begeleiden van planologische procedures

Het samen met de verkoopmanager opstarten van de verkoop van het project.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma richting Bouwkunde, Ruimtelijke Ordening of Bouwtechnische bedrijfskunde. Ervaring in soortgelijke functie is een pré. Verder ben je een echte teamspeler, ben je commercieel ingesteld, creatief en heb je een duidelijke visie op projectontwikkeling.

''Ben jij de projectmanager die wij zoeken? Neem snel contact met ons op!''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''