Menu

Wij zijn op zoek naar een:

Projectleider

Aan de slag bij een ontwikkelende bouwer met lef?

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen.

We zijn een ondernemend familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen. Om ons te blijven ontwikkelen, zijn we continu op zoek naar teamplayers die willen meegroeien.

''Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten.''

Over de functie

Als projectleider bij ABB zorg je voor de optimale realisatie van de aan jou toegewezen projecten. Dit zijn veelal woningbouwprojecten vanaf 3 miljoen tot ongeveer 20 miljoen bouwomzet. Vanaf de overdracht vanuit de ontwikkelingsfase, tot en met de afhandeling van de opleveringspunten ben jij verantwoordelijk. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van inkoop, werkvoorbereiding, uitvoering en kopersbegeleiding. Samen met de verschillende disciplines uit het projectteam realiseer je de projecten binnen de gestelde budgetten, planning en kwaliteit. Je leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een sterk team ontstaat dat voor het beste resultaat gaat.

Jouw profiel

Om voor deze functie in aanmerking te komen:

  • heb je een afgeronde HBO opleiding (bouwkunde);
  • heb je tenminste 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • ben je een natuurlijke leider, met overtuigingskracht en organisatietalent;
  • is ervaring met LEAN een pré. Vrijwel al onze projecten zijn LEAN georganiseerd.

''Wie wij zoeken?''

Een inspirerende omgeving

Werken bij ABB is werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. We bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen.

Ook al zijn we groot, zo voelt het niet. Collega’s kennen elkaar en zoeken elkaar op. Om de vrijdag organiseren we een gezamenlijke borrel. En wie het leuk vindt, werkt zich in het zweet tijdens onze bootcamp. Want we vinden het belangrijk dat collega’s het ‘samen gevoel’ kennen, energie krijgen en met plezier naar hun werk gaan.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief en CV direct naar:

sollicitatie@abbbouwgroep.nl

ter attentie van Lenny Verhoef (afdeling P&O).

''Werken bij ABB? Stuur je motivatiebrief en CV.''