Menu

Voordelen van nieuwbouw

Veel comfort en weinig onderhoud. Maar ook mogelijkheden om zelf uw indeling te bepalen, fors lagere energielasten én het goede gevoel bij te dragen aan een duurzamere wereld. Nieuwbouw is ook nog eens financieel erg aantrekkelijk. Zomaar een paar redenen om voor nieuwbouw kiezen. Maar nieuwbouw biedt u meer voordelen.

''We hebben de voordelen van een nieuwbouwwoning voor u op een rijtje gezet. Kiezen voor een nieuwbouwwoning is verstandig.''

Uw wensen staan centraal
Een woning is meer dan alleen steen. Het is een persoonlijke leefomgeving. Met nadruk op persoonlijk; smaken en levensstijlen verschillen. Omdat deze niet standaard zijn, kunnen (onze) nieuwbouwwoningen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Denk aan een uitbouw, dakkapel, het verplaatsen van binnenmuren, etc.

Duurzaamheid
Nieuwbouwwoningen zijn duurzamer, omdat ze het milieu minder belasten. Dit zorgt er niet alleen voor dat u een steentje bijdraagt aan het milieu, het levert u ook een lagere energierekening op aan het einde van de maand.

Toekomstige waarde
Een nieuwbouwhuis is over het algemeen een bijzonder waardevaste investering. Het is dus een slimme keuze om een nieuwbouwhuis te kopen.

Garanties
Alles is nieuw; alles werkt. En bovendien heeft u nog garantie. U weet waar u aan toe bent.

Veiligheid
Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Denk aan inbraakwerkend hang- en sluitwerk, rookalarmsystemen, etc.

Persoonlijker
Bij een nieuwbouwhuis heeft u alle keuzes zelf gemaakt. Dat zijn keuzes naar uw smaak en zin. U kiest uw eigen keuken, badkamervloer, wandafwerking, etc. Geen ‘foute beslissingen’ meer opknappen van de vorige bewoners… Dat scheelt veel werk en u voelt zich écht thuis! Daar mag u best trots op zijn.

Woonplezier
Bij nieuwbouwwijken wordt uw woonomgeving ingericht volgens de modernste inzichten op het gebied van leefbaarheid. Dat betekent: voldoende parkeerplaatsen en openbaar groen. Speelplaatsen, scholen, winkels en openbaar vervoer in uw directe omgeving.

Comfort
Uw woning is goed geïsoleerd, zowel tegen kou en hitte als tegen geluid. Dat is aangenaam en comfortabel wonen.

Besparing (energie)
Elke nieuwbouwwoning heeft standaard minstens energielabel A. Daarmee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu. Dat scheelt ook weer in uw energierekening.

Belastingvoordeel
Voor een nieuwbouwhuis hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen; u koopt uw huis vrij-op-naam. Bij een bestaande woning betaalt u ‘kosten koper’.

Ruimtelijke beleving
Nieuwbouwwoningen zijn ruimtelijker. Alles in uw huis voldoet namelijk aan de nieuwste wettelijke eisen. Dit betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger en de trappen minder steil zijn.

Sfeer en saamhorigheid
Nieuwbouw leidt tot saamhorigheid. U maakt samen met uw buren een nieuwe start en dat schept een band. Goed burencontact draagt bij aan uw woongenot.

Wensen consument centraal
Wij geven de eindgebruiker graag vrijheid en zeggenschap over hoe zij willen leven en wonen. Wij geloven dat nieuwbouw samen met de consument moet worden ontwikkeld.

Meer op de website van:
Bewust Nieuwbouw