Menu

‘Ontzettend blij met de aankoop en erg enthousiast over dit prachtige project’

Gaiteri is geboren in Utrecht en 5,5 jaar geleden, na hun huwelijk, ingetrokken bij Satish. De roots van Satish liggen in Suriname maar hij woont inmiddels al 27 jaar in Den Haag en wil er niet meer weg. Satish: “De bereikbaarheid van Den Haag is uniek, je bent zo in Amsterdam of Rotterdam. Bovendien heeft Den Haag een heerlijk strand en een prachtig centrum. Allemaal dichtbij! ” Momenteel woont het stel in een bovenwoning in de wijk Laakveld. Nu zijn ze klaar voorde volgende stap en hebben ze een herenhuis in Haags Buiten gekocht. Ze zijn ontzettend blij met de aankoop en zijn erg enthousiast over dit prachtige project. Ze vertellen u graag waarom.

We zijn ontzettend blij met het herenhuis
Satish en Gaiteri hielden het project Haags Buiten al 2 jaar in de gaten. “Toen wij het project voor het eerst zagen waren we direct enthousiast. De uitstraling met de toepassing van het vele groen vonden we uniek. Dit wordt een heerlijk rustige en besloten woonwijk. Geen doorgaand verkeer en voldoende ruimte om te parkeren. En dat allemaal in ons geliefde, multifunctionele Den Haag.

De uitstraling van een herenhuis vinden wij onwijs mooi. We vinden het bijzonder dat we hier mogen gaan wonen. Er wordt een luxe architectuur toegepast en het platte dak vinden we ideaal. We hebben meer ruimte en de zonnepanelen zijn uit het zicht.

Op de eerste informatieavond die ABB organiseerde hebben we onze nieuwe buren leren kennen. Het klikte direct goed. We kijken ernaar uit om met hen de bouw van de woningen te zien vorderen. Leuk om dit met elkaar mee te maken en zo een band te krijgen.”

Meer over Haags Buiten  Projectwebsite Haags Buiten

 

Indelen naar eigen wens en behoefte

Met het dakterras hebben we 200 m2 gebruiksoppervlakte!
“We dachten eerst dat onze voorkeur uitging naar een familiewoning”, zo vertelt Satish. “Totdat we alle voordelen van een herenhuis op een rij gingen zetten. Het grootste voordeel is de grootte van de woning en dakterras. In totaal hebben we 200 m2 gebruiksoppervlakte (incl. dakterras/tuin). Een woonkamer op de eerste verdieping zien we als een groot voordeel. Nu hebben we een volledige woonlaag om als woonkamer- en keuken in te richten. Met het grote dakterras wordt dit een heerlijke ruimte.

Voor de inrichting zijn we op zoek naar een binnenhuisarchitect. We vinden het leuk als elke ruimte een andere interieurstijl krijgt, waarbij er toch één geheel wordt gecreëerd. Een professional kan ons hierbij helpen. Het is heerlijk om hier nu samen mee bezig te zijn.”

Werk en privé gescheiden houden
Gaiteri is zelfstandig ondernemer. Zij leent zichzelf uit als hoofdverpleegkundige bij zorginstellingen in Den Haag. “De werkkamer op de begane grond is ideaal. Ik kan nu werk en privé goed gescheiden gaan houden. Als er eventueel zakelijke contacten langskomen, hoeven ze niet door de woning.”

Satish werkt in de bancaire sector in Amsterdam. “Ik ga met het openbaar vervoer naar Amsterdam en ben iets minder dan een uur onderweg. Ook werk ik regelmatig thuis. Ik kan heerlijk in de werkkamer werken. Ik kijk nu al uit naar het voorjaar en de zomer. Dan kunnen we de openslaande tuindeuren openzetten. Het lijkt mij een heerlijke plek om te werken!”

''Op de eerste informatieavond die ABB organiseerde hebben we onze nieuwe buren leren kennen. Het klikte direct goed. We kijken ernaar uit om met hen de bouw van de woningen te zien vorderen. Leuk om dit met elkaar mee te maken en zo een band te krijgen.''

De voordelen van de herenhuizen.

  • Wonen in Den Haag, de mooiste stad van Nederland.
  • Een groot huis met 200 m2 gebruiksoppervlakte (incl. dakterras/tuin).
  • Prachtige en luxe architectuur.
  • Geen verlies van ruimte door schuine daken.
  • Energiezuinige woning, met lage energiekosten, wat scheelt in je maandlasten.
  • Privé parkeerplaats(en) in de garage, nooit meer op zoek naar een parkeerplaats.
  • In de werkkamer kun je gemakkelijk thuiswerken. Ideaal voor ZZP’ers!
  • Leven op de eerste verdieping zorgt voor een prachtig uitzicht, helemaal door de toepassing van een frans balkon aan de voorzijde en een schuifpui aan de achterzijde.

''Samen met een binnenhuisarchitect gaan wij hier ons droomhuis realiseren.''