Menu

Ontwikkeling en realisatie centrumplan Ackershof

Met Ackershof realiseerde ABB een grootschalige centrumlocatie op een knooppunt van functies in Pijnacker. Parkeren, wonen, winkelen en infrastructurele oplossingen kregen vorm in nauwe samenwerking met belanghebbenden en de gemeente. Een project waar samenwerking en persoonlijk contact mede het succes bepaalden.

 

Ackershof is een aanwinst voor het centrum en ABB heeft daar een hele grote bijdrage aan geleverd

Peter van Haagen, wethouder met portefeuille Financiën & Grondzaken, Economie, Wonen en Sport in de gemeente Pijnacker: “Deze plek heeft een lange historie. Het is nu af en we zijn er heel blij mee! Het biedt een gevarieerd aanbod van winkels – zowel lokaal als regionaal – mooie appartementen en een prachtig Raadhuisplein wat echt een ontmoetingsplein geworden is.

De nauwe samenwerking met ABB was erg prettig. We hebben ABB leren kennen als een betrouwbare ontwikkelaar die risico’s durft te nemen en denkt in oplossingen, waardoor we in crisistijd toch met de verkoop en realisatie gestart zijn.

Daarnaast is het een hele nette bouwer, waarbij alle mensen waar wij mee gewerkt hebben een hoog kwaliteitsniveau nastreven. En dat zie je terug! Ackershof is een aanwinst voor het centrum en ABB heeft daar een hele grote bijdrage aan geleverd.”

''De nauwe samenwerking met ABB was erg prettig.''

De nauwe samenwerking met ABB was erg prettig

‘We hebben ABB leren kennen als een betrouwbare ontwikkelaar die risico’s durft te nemen en denkt in oplossingen, waardoor we in crisistijd toch met de verkoop en realisatie gestart zijn.’

ABB is met verschillende projecten actief (geweest) in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

“Daarnaast is het een hele nette bouwer, waarbij alle mensen waar wij mee gewerkt hebben een hoog kwaliteitsniveau nastreven. En dat zie je terug!”