Menu

‘We zijn enorm enthousiast met deze heerlijke woning’

Marloes en Dick wonen inmiddels 9 jaar in een appartement van 80 m2 in Den Haag. “Ons appartement is gelegen op de eerste verdieping met een balkon over de gehele breedte van het appartement. We wonen hier fijn, maar willen toch graag een huis met tuin en meer ruimte”; zo vertellen Marloes en Dick. “We hebben een woningzoektocht achter de rug. Gedurende deze zoektocht hebben we Haags Buiten goed in de gaten gehouden. Na de start verkoop hebben we ons ingeschreven voor een herenhuis. Dat we ook daadwerkelijk een woning toegewezen hebben gekregen hadden we niet verwacht. We zijn enorm enthousiast met deze heerlijke woning.”

Nooit meer op zoek naar parkeerruimte
“Momenteel moeten we regelmatig zoeken naar een parkeerplaats bij onze woning. Overdag gaat het nog wel, maar ’s avonds rijden we vaak rondjes. Toen wij zagen dat de herenhuizen twee privé parkeerplaatsen in een overdekte garage hebben waren wij direct enthousiast. Een ruime (nieuwbouw)woning met een eigen parkeerplaats in Den Haag is zeldzaam! We hoeven zo nooit meer op zoek naar een parkeerplaats, maar zetten onze auto gewoon op onze eigen plek. Wat een luxe!”

Meer over Haags Buiten  Projectwebsite Haags Buiten

 

Vele keuzemogelijkheden

Wij konden onze eigen herenhuis samenstellen
De mogelijkheden om een eigen woning samen te stellen zijn talloos bij de woningen van ABB. Marloes en Dick hebben ook gekozen voor diverse (ruwbouw)opties, zoals openslaande tuindeuren naar de buitenruimte en extra zonnepanelen. Marloes en Dick: “Op de website staat een prachtige, zeer praktische configurator. Hierop kan je je eigen woning samenstellen. Klik je op bijvoorbeeld dubbele deuren dan zie je ook direct hoe dat eruit komt te zien, zowel in op de plattegrond als in de gevel. Echt een hele fijne tool om je woning samen te stellen!”

Waarom kiezen voor een herenhuis?
Op de vraag waarom andere kopers zouden moeten kiezen voor een herenhuis antwoorden Marloes en Dick: “Het is geen standaard woning en veel mensen laten zich doordoor beperken. Dit is echter geheel onterecht, vinden wij. Denk bij deze woning vooral in mogelijkheden. Want de mogelijkheden zijn talloos. Werk je niet aan huis, dan is de werkkamer ook een prachtige slaapkamer of- speelkamer voor de kinderen. Ook is deze ruimte meer dan geschikt als tuinkamer. Zoek daarnaast eens naar een woning in Den Haag met een eigen parkeerplaats(en), die vind je bijna niet. Kortom hecht je waarde aan ruimte, vrij uitzicht op groen, een groot dakterras/tuin en een eigen parkeerplaats? Denk dan zeker aan Haags Buiten.”

''De mogelijkheden om een eigen woning samen te stellen zijn talloos bij de woningen van ABB.''

Het project

Eindelijk een eigen werkkamer
Dick werkt veel thuis. “Sinds de komst van onze dochter Lieke heb ik geen eigen werkkamer meer. Momenteel zit ik aan een bureautje in de woonkamer. Dit gaat goed, maar ik kijk er wel naar uit om straks in het nieuwe huis rustig in mijn eigen werkkamer te kunnen werken. Dan kan de kleine boven lekker rustig spelen.” Dick gebruikt vanwege zijn werk in de IT meer stroom dan gemiddeld. Daarom is er bewust gekozen voor extra zonnepanelen.

Een groot dakterras/tuin met vrij uitzicht op groen!
Op het dak van de garage wordt een dakterras/tuin gerealiseerd van maar liefst 60 m2. Marloes en Dick: “Het dakterras/tuin is groter dan een tuin bij alle eengezinswoning die we, tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning, hebben bekeken. We kunnen hier weliswaar geen boom planten, maar er zijn zeker veel mogelijkheden om hier een groene tuin te realiseren. Helemaal ideaal wordt het uitzicht. Doordat er achter onze woning een ecologische zone wordt gerealiseerd, krijgen we vrij uitzicht op groen. Het is uniek om te kunnen wonen in een stad, met zoveel groen om je heen. Heerlijk! We zien ons dochtertje nu al buitenspelen op het dakterras/tuin. En als ze oud genoeg is kan ze onbezorgd en veilig met vriendjes in vriendinnetjes uit de buurt spelen. ”

''Het is uniek om te kunnen wonen in een stad, met zoveel groen om je heen.''