Menu

Vele contactmomenten met ABB en andere kopers

Een nieuwbouwwoning vlakbij het historische centrum van ’s-Gravendeel is een moeilijke opgave. Geen wonder dat de woningen van project Het Raadhof zoveel belangstellenden trekt. Desirée Quaak, Arno van den Haak en dochter Nora zijn de trotse kopers van een eengezinswoning. De ’s-Gravendelers wilden graag nabij het centrum van ’s-Gravendeel wonen, maar kwamen lange tijd niets geschikts tegen. “We wonen nu in een dijkwoning op 8 kilometer fietsen van het dorp. Het is voor ons praktischer om dichterbij te wonen. Wonen in Het Raadhof betekent voor ons vlakbij familie, werk, winkels en de school van Nora. Ondanks dat het project aan de verbindende Smidsweg ligt, maken de monumentale bomen het een rustige plek om te wonen. We kijken ernaar uit!”. De familie blijft goed op de hoogte. “We ontvangen nieuwsbrieven er worden kopersbijeenkomsten georganiseerd en ABB organiseert kijkdagen. Dat is erg prettig!”

 

Een nieuwbouwwoning was geen eis voor Arno en Desirée, maar brengt wel voordelen met zich mee

“Arno, timmerman van beroep, heeft onze huidige woning twaalf jaar geleden volledig opgeknapt. Dat is leuk, maar kost ook erg veel tijd. Naast een fulltime baan blijft er weinig tijd over voor andere dingen. Een nieuwbouwwoning eist minder onderhoud, maar we kunnen alles nog wel naar eigen smaak aanpassen. Arno heeft nog genoeg te klussen. We hebben namelijk besloten om de woning casco op te leveren, zodat Arno zelf de badkamer, toiletruimte en keuken kan maken. Zo heeft hij er toch een bijdrage in gehad en is het echt van ons.”

Dochter Nora (3) volgt de bouw op de voet. “Regelmatig gaan we langs op de locatie, waar momenteel het oude gemeentehuis wordt gesloopt.” Tijdens de door ABB Bouwgroep georganiseerde kijkdagen, kunnen kopers Arno, Desirée en Nora straks regelmatig naar de voortgang van hun woning komen kijken, ook in de woning zelf. Deze kijkdagen worden eens per maand georganiseerd. “We betrekken Nora overal bij. Ook zij is al erg enthousiast!”

''Een nieuwbouwwoning eist minder onderhoud, maar we kunnen alles nog wel naar eigen smaak aanpassen.''

ABB bood vele keuzemogelijkheden om de woning naar eigen smaak af te stemmen

De indeling van woningtype Faber in combinatie met de lage prijs heeft Arno en Desirée over de streep getrokken. “We zijn nu met z’n drieën en de eengezinswoning is daar zeer geschikt voor. Ook met z’n vieren is het een heerlijke, ruime woning. Onze gekozen dubbele, openslaande deuren naar de tuin zijn een groot pluspunt, we kijken er erg naar uit om ze te gebruiken. Fijn dat dat met de bouw kan worden meegenomen. Ook hebben we gekozen voor een uitbouw van de woonkamer: nóg meer ruimte!”

''ABB heeft ons vele opties geboden, de woning is dus conform onze leefsituatie en wensen. ”