Menu

‘Dit nieuwbouwproject wilden we niet aan onszelf voorbij laten gaan’

Karim en zijn vrouw Fadoua hebben een woning gekocht in Stella Nova. Eigenlijk wilden zij pas over 2 á 3 jaar met hun zoons verhuizen, maar dit nieuwbouwproject wilden ze niet aan zich voorbij laten gaan: “Onze drie zonen (9 jaar en een tweeling van 7 jaar) worden nu tieners en de keuze was verbouwen of verhuizen. Toen wij ouders op school hoorden praten over project Stella Nova waren wij direct geïnteresseerd en hebben na een bezoek aan de website een gesprek ingepland met de makelaar.” Karim en Fadoua hoefden niet lang na te denken: ze zeiden volmondig JA tegen Stella Nova!

Sterrenkwartier
Nieuwbouwproject Stella Nova is de start van een nieuw stukje Sterrenkwartier. Dat is één van de belangrijkste pluspunten volgens Karim en Fadoua: “Wij wonen al 7 jaar in deze wijk en we willen hier niet meer weg. Voor onze kinderen was het zelfs een voorwaarde, ze willen absoluut niet uit de wijk. Hier wonen vrienden en zijn de sportclubs waar we gebruik van maken. De jongens kunnen straks nog kiezen naar welke middelbare school ze gaan: meerdere scholen zijn op fietsafstand gelegen. De ligging van het Sterrenkwartier is ook perfect, we zijn hier ook aan gehecht. We zijn zó op de snelweg om bijvoorbeeld naar ons werk te gaan.” Voor Karim en Fadoua was de keuze gemakkelijk: een nieuwe, grote woning in deze levendige, geliefde woonwijk is precies wat ze zochten.

Meer over Stella Nova  Projectwebsite Stella Nova

 

Zelfs samenstellen

De mogelijkheden om een eigen woning samen te stellen zijn talloos bij de woningen van Stella Nova. Karim en Fadoua hebben gekozen voor diverse ruwbouwopties, zoals een indeling op de tweede verdieping met 3 slaapkamers en een extra badkamer: “De jongens krijgen een hele verdieping tot hun beschikking. Met een eigen badkamer. Heerlijk! Dat betekent dat wij ook een eigen badkamer hebben én er zelfs nog kamers over zijn.” Inmiddels zijn Karim en Fadoua ook aan het uitzoeken hoe ze de rest van hun woning willen afwerken, zodat het huis echt een thuis wordt. Alles is straks nieuw. Karim vertelt: “Het uitzoeken van de badkamers en keuken is een feestje. De woning die gebouwd gaat worden voelt al als onze eigen woning. Erg leuk om helemaal naar onze smaak te wonen!”

''Erg leuk om helemaal naar onze smaak te wonen!''

Vier-onder-een-kapwoning

De belangrijkste reden voor Karim en Fadoua om te verhuizen is dat zij een grotere woning wilden. De vier-onder-een-kapwoning, bestaande uit woningtype Boogschutter en Waterman, viel gelijk in de smaak. Met een woonoppervlak vanaf 190 m² zijn dit één van de grootste woningen in Spijkenisse. Zelfs vrijstaande woningen zijn vaak kleiner. Karim licht toe: “We wilden graag een grote woning en in de bestaande bouw is hierin helemaal geen aanbod. In ieder geval niks dat ook maar in de verste verte tipt aan Stella Nova. Niet alleen de vele slaapkamers maar ook de grote woonruimte op de begane grond vinden we een groot pluspunt. Met de door ons gekozen schuifpui hebben we een goede verbinding met de tuin. We kunnen niet wachten tot we daar aan het water kunnen zitten! Het uitzicht maakt de woning uniek, wij hebben vrij uitzicht op het park waar wij regelmatig komen. De twee parkeerplaatsen op eigen terrein zijn ideaal met onze twee auto’s. Eigenlijk is deze woning alles wat we zochten en zelfs meer dan dat!”

''Met een woonoppervlak vanaf 190 m² zijn dit één van de grootste woningen in Spijkenisse. Zelfs vrijstaande woningen zijn vaak kleiner.''