Menu

Industriegrond aan de Noord

Het bestemmingsplan Industriegrond aan de Noord biedt ondernemers in de maritieme sector ruime mogelijkheden. Classificatie tot en met milieucategorie 5.2, een goede bereikbaarheid over de weg, via de waterbus én een kadevoorziening langs de Noord. ABB initieert als eigenaar de ontwikkeling en onderhoudt daarbij nauw contact met de gemeente.

 

Het is een belangrijke ontwikkeling

Wethouder André Flach, verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën, Economische Zaken, project de Volgerlanden en Regio Hendrik-Ido-Ambacht, is blij met de locatie: “Deze plek past bij uitstek binnen de Drechtstedelijke visie om de maritieme en logistieke functie te versterken. Het is een belangrijke ontwikkeling, waardoor er voor Hendrik-Ido-Ambacht een rol van betekenis weggelegd is en we kunnen zorgen voor meer werkgelegenheid in onze gemeente en de regio.

ABB is verantwoordelijk voor het gehele traject, van de acquisitie van ondernemers die zich hier willen vestigen tot de realisatie van het vastgoed, en heeft alle gronden in eigendom.

Wij ondersteunen hen van harte door al in een vroeg stadium ons gezicht als gemeente te laten zien. ABB en de gemeente zitten snel met geïnteresseerde bedrijven aan tafel. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn, kunnen we vergunning-en bouwprocedures versnellen en met elkaar bouwen aan een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein.”

''ABB is verantwoordelijk voor het gehele traject, van de acquisitie van ondernemers die zich hier willen vestigen tot de realisatie van het vastgoed, en heeft alle gronden in eigendom.''