Menu

Hof van Gameren, Gameren

In de nieuwe woonwijk Hof van Gameren is het wonen in een inspirerende wijk. Er is een breed spectrum aan woningtypen gerealiseerd voor verschillende doelgroepen. Naast de bebouwing is er in de wijk voldoende plaats voor parkeren en recreëren; perfect om buiten te spelen of om een wandeling te maken.

ABB realiseerde in Hof van Gameren 41 woningen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen, semibungalows en rijwoningen. Met een breed scala aan ruwbouwopties zijn de woningen aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de bewoners en is er een gevarieerd beeld ontstaan. 4 van de 31 rijwoningen zijn als middeldure huurwoningen aan een belegger verkocht.

  • Locatie Gameren
  • Omvang 8 twee-onder-een-kapwoningen, 2 semibungalows, 31 rijwoningen
  • Status Opgeleverd
  • Opdrachtgever ABB Ontwikkeling B.V.
  • Expertise Bouwen, Ontwikkelen, Duurzaamheid

Een duurzame woning

Alle koopwoningen in Hof van Gameren voldoen aan de eisen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Dit zorgt er niet alleen voor dat kopers een steentje bijdragen aan het milieu, het levert hen ook een lagere energierekening op aan het einde van de maand! Dat is mooi meegenomen.

In de woningen wordt gebruik gemaakt van zogenaamde robuuste maatregelen. Zo zijn de woningen met aandacht voor energie ontworpen, is er sprake van een gunstige daglichttoetreding, worden gevel, vloer en dak op hoog niveau geïsoleerd met materialen die voldoen aan de hoogste standaard en wordt er op de begane grond standaard vloerverwarming toegepast. Het betreffen stuk voor stuk maatregelen met een lange levensduur wat leidt tot grote voordelen in geld, energie en wooncomfort.

''Er zijn maatregelen toegepast met een lange levensduur wat leidt tot grote voordelen in geld, energie en wooncomfort.''

Bereikbaarheid en voorzieningen

Gameren kenmerkt zich verder door een goede ontsluiting middels de rijksweg A2 (Utrecht – ’s-Hertogenbosch) en middels de provinciale weg N322 richting Zaltbommel en Nieuwendijk. Een ruimer aanbod aan voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg, winkels, cultuur en restaurants ligt op enkele kilometers afstand in Zaltbommel. Verder schikt Zaltbommel over een treinstation. De NS verzorgt hier een verbinding in de richtingen Utrecht en ’s-Hertogenbosch / Breda.

''Op enkele kilometers afstand de leukste voorzieningen.''