Menu

Het Lookerparck, Den Hoorn

Het Lookerparck is een deelgebied van Look West in de Harnaschpolder. De Harnaschpolder is een woon- en werklandschap dat ligt tussen Delft, Den Hoorn en recreatiegebied Woudsepolder in de gemeente Midden-Delfland. ABB en de gemeente Midden-Delfland hebben in veel andere projecten ervaring opgedaan in het gezamenlijk uitwerken van een unieke ligging tot een prachtig woningbouwplan.

Voor Lookerparck wordt op basis van een beeldkwaliteitsplan gezamenlijk een inrichtingsplan voor de openbare ruimte gemaakt. De gemeente investeert in kwaliteit door haar keuzes voor duurzame materialen, groenvoorzieningen, voldoende parkeerplaatsen en speelplaatsen. ABB realiseert een brede variatie woningtypen in een dorpse architectuur. Bijzonder is dat alle woningen zeer energiezuinig zijn. Dit is goed voor het milieu en houdt de energierekening laag.

Rustige woonwijk midden in de Randstad

Het Lookerparck heeft een warme uitstraling en beschikt over prachtige woningen. Gunstig gelegen in het dynamische Den Hoorn met haar vele voorzieningen en nabij diverse grote steden. In totaal zijn in Het Lookerparck 158 wooneenheden gerealiseerd. Waaronder de 21 huur-appartementen die afgenomen zijn door Stichting Wonen Midden-Delfland. Ieder appartement heeft een individuele berging en buitenruimte. Verder bestaat het project uit een bijzonder gevarieerd woningaanbod, met schitterende twee-onder-een-kapwoningen, diverse ruime rijwoningen en naast de  comfortabele huurappartementen ook prachtige koopappartementen. Allen met royale buitenruimtes op de zon georiënteerd.

“Brede variatie woningtypen in een dorpse architectuur.”