Menu

Dijckerwaal, ‘s-Gravenzande

De woonwijk Dijckerwaal is het meest zuidelijke deel van het nieuwe woongebied Waelpark tussen Naaldwijk en ’s-Gravenzande. In Waelpark worden circa 1.200 nieuwbouwwoningen gebouwd. De 143 woningen van Dijckerwaal zijn twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. In het plan zijn diverse waterpartijen en groenstroken opgenomen.

Ook bij dit project heeft ABB de Lean-methode toegepast, waardoor de bouwtijd kort is. Door een goede samenwerking met de bouwpartners en vooraf met hen een goed planning te maken, is er efficiënt gebouwd. De eerste woningen zijn 6 maanden na start van de bouw opgeleverd. Verantwoordelijk architect voor project Dijckerwaal is Kampman Architecten.

Verhalen over Dijckerwaal

We kunnen veel vertellen over wie we zijn en hoe we werken. Maar liever delen we de ervaringen van anderen. Bekijk hun verhalen. En ontdek hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons ervaren.

Jeroen Verschuren, Directeur, Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland, over Dijckerwaal

Lees hier het verhaal.

Bewoners Frank en Alice over Dijckerwaal

Lees hier het verhaal.

Een nieuwbouwwijk temidden van de natuur

De nieuwe woonwijk krijgt een warme, vriendelijke uitstraling die aansluit bij het unieke karakter van de omgeving en stijl die past bij het gebied. Voor alle woningen geldt dat er optimaal ruimte is voor individuele woonwensen. Kopers kunnen kiezen uit tal van ruwbouwopties.

In het plan zijn diverse waterpartijen en groenstroken gerealiseerd. Naast de bebouwing is er in de wijk bovendien ruim voldoende plaats voor parkeren en recreëren. Kortom, een heerlijke groene en waterrijke wijk. Perfect om buiten te spelen of om een wandeling te maken.

Architect Kampman over Dijckerwaal

“Kopers kunnen kiezen uit tal van ruwbouwopties.”