Menu

Commandeurspolder III, Maasland

Commandeurspolder III is een kwalitatief hoogwaardig woningbouwproject in de woonkern Maasland. Direct grenzend aan het open landschap. De grote variatie in woningtypen vormt de kracht van de wijk. Aan iedere woonbehoefte wordt voldaan: van starters tot senioren, van alleenstaanden tot gezinnen.

De wijk heeft appartementen, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, starters- en vrijstaande woningen. Bij alle woningen hadden de consumenten keuze uit tal van opties. Tevens zijn er woningen volgens het koopgarant-principe verkocht. Stichting Wonen Midden-Delfland heeft de huurwoningen afgenomen.

  • Locatie Maasland
  • Omvang 130 woningen
  • Status Opgeleverd
  • Opdrachtgever ABB Ontwikkeling B.V. en Wonen Midden-Delfland (destijds Algemene Woningstichting Maasland)
  • Expertise Bouwen, Ontwikkelen

Meesterlijk wonen in Maasland

De Commandeurspolder ligt in het zuid-oosten van Maasland. De woningen zijn gebouwd in verschillende woningtypen en prijsklassen. ABB Ontwikkeling heeft de woningen in verschillende fases gerealiseerd. Elke bouwfase stond garant voor een breed scala aan woningtypen. Zowel koopwoningen als huurwoningen. Tijdens de ontwikkeling van het plan heeft ABB de grote keuzevrijheid voor de toekomstige koper als uitgangspunt genomen. De woningen hadden een groot aantal uitbreidingen en opties op zowel de begane grond als de eerste verdieping. Hierdoor konden de toekomstige bewoners de woninggrootte afstemmen op hun eigen woonwensen. De woningen zijn ontworpen door Schippers Architecten uit Den Haag.

''De bewoners hebben een grote keuzevrijheid als uitgangspunt gekregen.''