Menu

Boulevard, Rozenburg

Deze appartementen, van project Boulevard in Rozenbrug, zijn in een bouwteam ontwikkeld, samen met een woningbouwvereniging, waarbij ABB om de haalbaarheid van het project te vergroten de bovenste drie appartementen heeft verkocht. Verder zijn het huurappartementen met zorg.

Het appartementencomplex bestaat uit 10 bouwlagen, 30 m hoog en is in de dijk gebouwd. De appartementen hebben een mooi uitzicht op de Nieuwe Maas. Dit markante gebouw is opvallend, omdat het een herkenningspunt is als men met de veerpont vanuit Maassluis naar Rozenburg vaart.

  • Locatie Rozenburg
  • Omvang Circa 1.600 m2; 21 appartementen
  • Status Opgeleverd
  • Opdrachtgever Ressort Wonen, Rozenburg; ABB Ontwikkeling B.V.
  • Expertise Bouwen, Ontwikkelen

Appartementen met uitzicht op de Nieuwe Maas!

De woongebouwen zijn gelegen aan een aantrekkelijke Boulevard met rondom een priv├ęterrein met veel groen en diverse faciliteiten voor de bewoners. Door de ligging in het groene hart van het Rotterdamse havengebied is Rozenburg Boulevard strategisch gesitueerd ten opzichte van diverse stedelijke centra, natuur en werkgebieden. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. Het winkelcentrum van Rozenburg ligt op slechts een steenworp afstand.

''Strategisch gesitueerd.''