Menu

We denken met u mee en helpen u verder!

Wij begeleiden u van A tot Z. U staat er bij ABB nooit alleen voor. Wij denken graag met u mee, adviseren u, leggen u diverse keuzes voor en gaan aan de slag met uw wensen. Hoe doen wij dat?

''Wij begeleiden u graag!''

Verkoopteam
Ons verkoopteam vertelt u meer over onze schitterende projecten. Ons team bestaat uit kundige personen die alle ins en outs van de projecten met u willen delen. Heeft u vragen? Wilt u meer weten? Wenst u een bezichtiging? Wij staan voor u klaar!

Huis (ver)kopen?
Wilt u een nieuwe woning bij ons kopen, maar bent u bang dat u uw huidige woning niet kwijtraakt? Wie een huis koopt binnen één van de projecten van ABB helpen wij graag met het verkopen van hun huidige woning. Als ontwikkelend bouwbedrijf hebben wij al veel woningen van binnen en buiten gezien. Daarom kunnen wij of onze makelaars u gericht advies geven. Daarnaast hebben wij een vast netwerk van experts tot onze beschikking die u kunnen adviseren hoe u de kans op een snelle verkoop kunt vergroten.

Financieel advies
Een huis kopen is meestal de grootste aankoop van uw leven. Wij adviseren dan ook om u altijd goed te laten voorlichten door een financieel adviseur over uw (financiële) mogelijkheden. Wij werken met diverse onafhankelijke adviseurs waar we u graag naar doorverwijzen. Onze adviseurs staan voor snelle afspraken en eerlijk advies.

Afbouwgarantie
Koopt u bij ons een nieuwbouwwoning dan bent u er van verzekerd dat deze afgebouwd wordt. Al onze nieuwbouwprojecten dragen namelijk het SWK-keurmerk waarmee de afbouw is gegarandeerd. Natuurlijk doen wij er alles aan om uw nieuwbouwwoning geheel volgens afspraak op te leveren. Onze kundige medewerkers staan garant voor kwaliteit.

Vragen
Heeft u tussentijds vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht er desondanks iets niet naar wens verlopen, dan kunt u rekenen op de deskundigheid en inzet van Stichting Waarborgfonds Koopwoningen (SWK). SWK bewaakt en beheerst de eventuele risico’s voor kopers na aankoop van de nieuwbouwwoning. Op de website www.swk.nl vindt u meer informatie over de taken en werkzaamheden van SWK.

Maatwerk
Wij vinden keuzevrijheid erg belangrijk. U kunt daarom bij al onze projecten kiezen voor diverse zogenaamde ruwbouwopties. Denk aan een uitbouw, dakkapel, het verplaatsen van binnenwanden, etc. Wij staan voor maatwerk.

Kopersbegeleiding
Na het tekenen van de overeenkomst kunt u de woning (naast reeds eerder gekozen ruwbouwopties) nog verder gaan specificeren. Welke keukenindeling wenst u? Waar wilt u de stopcontacten? En ga zo maar door. Onze kopersbegeleider begeleidt u graag gedurende dit traject. De kopersbegeleider van ABB coördineert uw koperswensen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw woonwensen kenbaar maken. Denk aan het verplaatsen van stopcontacten, de keuze voor deurgrepen, etc. U kunt straks met recht spreken van de woning van uw dromen.

Open dagen
Binnen ABB vinden we transparantie erg belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig open dagen. Zowel voor geïnteresseerden als voor onze kopers vinden er (afzonderlijk) kijkdagen plaats. Op deze manier kunt u een goed beeld van de woningen krijgen en kopers kunnen de bouw van hun eigen woning nauwgezet volgen.

Communicatie kopers
Wij vinden het erg belangrijk om onze kopers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van hun nieuwe woning in één van onze projecten. Daarom versturen wij regelmatig nieuwsbrieven met hierin informatie over de huidige stand van de bouw, de planning, tips, adviezen, etc. Ook organiseren we kopersinformatiemomenten. Op deze momenten wordt het een en ander verder toegelicht. Tot slot communiceren we via directe correspondentie, kijkdagen, etc. Kopers kunnen altijd contact opnemen met hun contactpersoon binnen ABB. Voor ons is de klant koning(in).